More

  Actualizarea Samsung One UI 3.1 aduce noi funcții

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Actualizarea Samsung One UI 3.1 aduce noi funcții. Actualizarea a fost lansată pentru prima dată pe seria Galaxy S21.

  Actualizarea Samsung One UI 3.1 aduce noi funcții

  Samsung a anunțat cea mai recentă actualizare One UI 3.1. Aceasta va ajunge pe seriile Galaxy S20 (Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 FE) și Galaxy Note20 (Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra), pe lângă seriile Galaxy Z Fold2 și Galaxy Z Flip.

  Actualizarea a fost lansată pentru prima dată pe seria Galaxy S21. One UI 3.1 aduce o selecție de noi capabilități pentru surprinderea și editarea de fotografii și videoclipuri.

  „Samsung se angajează ca toate dispozitivele sale să continue să ofere experiențe mobile actualizate pe tot parcursul ciclului lor de viață. Astfel, în urma anunțului pentru cea de-a treia generație de upgrade-uri al sistemului de operare Android introdusă pe o serie de dispozitive Galaxy, ne asigurăm că utilizatorii noștri vor fi echipați cu noi funcții puternice imediat ce acestea vor fi disponibile. Actualizarea noastră One UI 3.1 marchează un pas important în această misiune”, a declarat TM Roh, președinte și șef al diviziei de comunicații mobile, Samsung Electronics.

  Funcțiile puternice de pe Galaxy S21 sunt aduse pe seriile Galaxy S20

  Prin One UI 3.1, Galaxy S21 a introdus noi inovații ale camerei. Aceste funcții sunt aduse utilizatorilor Galaxy S20 cu ajutorul actualizării One UI 3.1.

  Noua funcție Single Take poate să surprindă în mod simultan o varietate de formate statice și video, cu o simplă atingere. Single Take surprinde imagini și videoclipuri până la 15 secunde.

  Prin intermediul actualizării One UI 3.1, utilizatorii vor beneficia și de noul instrument de ștergere a obiectelor (Object eraser) din fundalul fotografiilor.

  Instrumentul inteligent de editare a fotografiilor poate fi folosit pentru a tăia părți nedorite ale fotografiilor. Pentru a face acest lucru, utilizatorii trebuie să atingă pur și simplu zona pe care doresc să o elimine. Aceasta va fi selectată și ștearsă automat.

  One UI 3.1 este echipat cu un autofocus tactil îmbunătățit și un controler de expunere automată. Cu doar o singură glisare la stânga sau la dreapta, oriunde pe ecran, poți edita luminozitatea imaginii.

  One UI 3.1 introduce, de asemenea, și noua caracteristică Multi Mic Recording. În modul Pro Video, permite înregistrarea simultană a sunetului atât prin telefon, cât și printr-un dispozitiv conectat prin Bluetooth, precum Galaxy Buds Pro, Buds Live și Buds+.

  Noul mod Eye Comfort Shield introdus odată cu One UI 3.1, este disponibil în Setări. Are rolul de a regla automat lumina albastră în funcție de ora din zi. Eye Comfort Shield este „dezactivat” în mod implicit și trebuie activat în Setări.

  Actualizarea Samsung One UI 3.1 aduce noi funcții

  One UI 3.1 facilitează siguranța și controlul conținutului partajat într-o formă îmbunătățită și eficientă. Utilizatorii pot elimina metadatele care dezvăluie locația fotografiilor înainte de a le distribui sau pot utiliza funcția Partajare privată pentru a controla cine are acces la conținutul trimis și cât timp va fi disponibil acesta.

  Partajarea privată funcționează între smartphone-urile Galaxy cu Android P sau o versiune mai recentă. Descărcarea aplicației este necesară pentru a trimite / primi linkul de Partajare privată.

  Pe lângă  interfața care face comutarea între telefon și tabletă extrem de eficientă, funcția Auto Switch de pe Galaxy Buds Pro, Buds Live și Buds+ permite comutarea rapidă a sunetului între dispozitivele Galaxy.

  Pentru Buds Live și Buds+, este necesară actualizarea software-ului. Actualizarea software-ului începe de la sfârșitul lunii februarie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.