More

  Samsung Health Monitor aduce o nouă actualizare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Health Monitor aduce o nouă actualizare. Un update al aplicatiei este disponibil pe Galaxy Watch2 și Watch3.

  Samsung Health Monitor aduce o nouă actualizare

  Samsung anunță că aplicația Samsung Health Monitor dispune de o nouă actualizare. Samsung Health Monitor ajută utilizatorii să își monitorizeze starea de sănătate și să își seteze obiective de sănătate. În urma acesteia utilizatorii pot măsura tensiunea arterială și monitoriza electrocardiograma direct prin intermediul aplicației.

  Tensiunea arterială crescută este legată în mod obișnuit de boli ale creierului, rinichilor și ale inimii. În cazul în care nu este tratată, poate duce la accident vascular cerebral și boli coronariene.

  Ceasurile inteligente Galaxy sunt capabile să măsoare tensiunea arterială prin intermediul aplicației Samsung Health Monitor. Astfel, oferindu-le utilizatorilor o perspectivă mai profundă asupra stării de sănătate.

  Funcția de electrocardiogramă funcționează prin analiza activitatății electrice a inimii cu ajutorul unui senzor de pe Galaxy Watch3 sau Galaxy Watch Active2. Utilizatorii pot deschide aplicația Samsung Health Monitor, asigurându-se că ceasul este fixat ferm pe încheietura mâinii.

  Apoi, aceștia trebuie să-și așeze antebrațul pe o suprafață plană, apăsând ușor cu vârful degetului de la mâna opusă pe butonul de sus al ceasului inteligent timp de 30 de secunde. Aplicația va măsura apoi rata și ritmul cardiac, care vor fi clasificate drept ritm sinusal (un ritm normal al inimii), sau AFib (când inima bate neregulat)*.

  Pentru a măsura tensiunea arterială și a monitoriza electrocardiograma, utilizatorii trebuie să aibă aplicația Samsung Health Monitor instalată atât pe Galaxy Watch3 sau Galaxy Watch Active2, cât și pe smartphone-ul Galaxy.

  *Înregistrarea ECG sau aplicația Samsung Health Monitor nu caută niciodată semne de atac de cord. Nu este destinat să înlocuiască metodele tradiționale de diagnostic sau tratament.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.