More

  Synology lansează SSD-urile NVMe M.2 de mare capacitate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Synology lansează SSD-urile NVMe M.2 de mare capacitate. De asemenea, anunță și plăcile sale de rețea 10/25GbE destinate soluțiilor de stocare.

  Synology lansează SSD-urile NVMe M.2 de mare capacitate

  Noile modele de SSD-uri au capacitate 800 GB. Modelele fac parte din seriile  SNV3400 M.2 2280 și SNV3500 M.2 22110 NVMe. Acestea permit utilizatorilor cu seturi de date mai mari să memoreze în cache un volum mai mare de date. Astfel, permit îmbunătățiri ale performanței în comparație cu matricele bazate pe HDD.

  Placa de rețea 10GbE SFP+ E10G21-F2 dual-port completează gama de mare viteză existentă. Modelul 25GbE SFP28 E25G21-F2 dual-port oferă opțiuni de conectivitate mai rapide, de 25GbE.

  „Cele mai noi modele NAS din portofoliul nostru sunt construite pentru extindere, astfel încât să poată satisface viitoarele nevoi de stocare, cache și de conectivitate ale clienților noștri”, spune Peggy Weng, Synology Product Manager.

  „Cu acest ultim val de versiuni, continuăm să construim pe acea bază pentru a oferi un ecosistem solid de opțiuni de stocare și de rețea.”

  Suport pentru aplicații cu cache SSD mai mari

  „Pentru a satisface nevoia în continuă creștere pentru soluții de stocare cu performanță ridicată și de mare capacitate, am introdus anul trecut SSD-urile M.2 NVMe pentru cache”, spune Julien Chen, Product Manager la Synology.

  „Unitățile noastre de clasă Enterprise au fost bine primite, în special pentru performanța și integrarea lor perfectă cu gama noastră de produse.”

  „Cele două noi modele de mare capacitate anunțate astăzi vor permite utilizatorilor cu volume mai mari de date să profite mai bine de beneficiile memoriei cache dintr-un SSD NVMe, maximizând performanța pe care o matrice de unități HDD o poate oferi într-un mod foarte economic”, a spus Julien Chen.

  SSD-urile din seria Synology SNV3000 sunt concepute pentru a sprijini aplicațiile care folosesc intensiv memoria cache. Integrarea completă cu Synology DiskStation Manager (DSM) permite obținerea de date analitice pe toată durata de viață pentru fiecare unitate din seria SNV3000.

  „Cum din ce în ce mai multe companii care se bazează pe aplicații cu utilizare intensivă a datelor, vedem o nevoie constantă de sisteme capabile să gestioneze un flux de date mai mare”, spune Peggy Weng. „De aceea, adăugăm plăci de rețea de 25 GbE în gama noastră.”

  E10G21-F2 și E25G21-F2 sporesc randamentul și performanța sistemelor compatibile Synology. În special pentru sarcini ce solicită lățime mare de bandă. Sarcini precum distributed computing, AI sau aplicații de date mari.

  E25G21-F2 are compatibilitate anterioară cu echipamentele SFP+ de 10GbE. Astfel, reducând costurile de instalare și implementare în rețelele hibride.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.