More

  TP-Link lansează noul router Archer AX90

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TP-Link lansează noul router Archer AX90. Vorbim despre un nou router Tri-Band Gigabit cu tehnologie Wi-Fi 6. Dispozitivul face parte din categoria celor compatibile cu cel mai nou standard în materie de conexiune și aduce în orice locuință experiența de navigare a viitorului.   

  Mai rapid. Semnal mai extins. De neoprit 

  Archer AX90 oferă opt fluxuri de date simultan pentru o acoperire mai mare și pentru funcționarea dispozitivelor la viteză maximă. Cele opt antene îmbunătățesc și răspândesc semnalul Wi-Fi în fiecare colț al casei tale. De asemenea, au și un aspect elegant. 

  Noul router Archer AX90 este o soluție ideală pentru utilizatorii care își doresc un dispozitiv complet, care oferă viteze ridicate, conexiuni stabile și o acoperire cât mai bună. Astfel, AX90 oferă utilizatorilor Wi-Fi Tri-Band la viteze de până la 6600 Mbps (1201 Mbps în bandă de 5 GHz-1, 4804 Mbps în bandă de 5 GHz-2, 574 Mbps în bandă de 2,4 GHz) cu un procesor quad-core de 1.5 GHz care se asigură că toate dispozitivele funcționează fără probleme la viteze cât mai mari. 

  De asemenea, tehnologia TP-Link OneMesh implementată pentru Archer AX90 este cea mai simplă modalitate prin care utilizatorii își pot forma o rețea Mesh unificată, cu un singur nume, astfel încât vor beneficia de acoperire Wi-Fi pe întreaga suprafață a casei, oferind o conexiune stabilă și uniformă. 

  Mai multe dispozitive conectate, mai puțin lag 

  Prin intermediul tehnologiilor Wi-Fi 6 OFDMA și MU-MIMO, utilizatorii se pot bucura de folosirea mai multor dispozitive simultan, cu mai puțin lag. În același timp, aceștia pot folosi Archer AX90 și utilizând o conexiune pe fir prin intermediul mai multor porturi: un port WAN/LAN de 2.5Gbps, un port WAN/LAN de 1Gbps, trei porturi LAN Gigabit și porturi USB 3.0 și 2.0 prin intermediul cărora se pot bucura de flexibilitate și conexiuni foarte rapide pentru toate dispozitivele conectate în rețea.  

  TP-Link lansează noul router Archer AX90

  Archer AX90 oferă standardul de criptare WPA3 pentru o securitate îmbunătățită. Utilizatorii se pot bucura și de soluția TP-Link HomeShield. Aceasta le permite să beneficieze de funcționalități avansate precum scanner pentru rețea, control parental avansat și calitatea serviciului (Quality of Service – QoS). Toate acestea asigură o experiență online sigură pentru toate dispozitivele conectate ale întregii familii.  

  TP-Link lansează noul router Archer AX90 – Suport tehnic și asistență

  TP-Link oferă utilizatorilor servicii de suport tehnic în limba română. Acesta este disponibil atât prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cât și prin email. Poți apela la suport de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:30, la numărul de telefon 0311.011.290.

  Modelul Archer AX90 poate fi achiziționat online și din magazinele marilor retaileri.  

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.