More

  Mortal Kombat este lansat pe HBO Max

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mortal Kombat este lansat pe HBO Max. În rolurile principale sunt Lewis Tan, Joe Taslim și Hiroyuki Sanada. Odată cu lansarea în SUA, filmul va avea o lansare simultană în cinematografe și pe HBO Max.

  Mortal Kombat este lansat pe HBO Max

  Mortal Kombat va fi lansat vineri, 23 aprilie, atât pe HBO Max, cât și în cinematografe. Se pare că publicul din SUA și în special abonații HBO Max se bucură de această inițiativă de lansare comună pentru filmele Warner Bros. Wonder Woman 1984 și Godzilla vs Kong au adus deja cifre mari de vizionare pe HBO Max. De această dată, Warner Bros. speră, fără îndoială, că Mortal Kombat va atrage la fel de multe vizionări.  

  Mortal Kombat va fi lansat și în cinematografe la aceeași dată și în același timp. Însă, filmul va fi gratuit pentru o perioadă limitată pentru toți abonații HBO Max. Cei care au deja un abonament HBO Max pot urmări Mortal Kombat de câte ori doresc, fără costuri suplimentare, în prima fereastră de lansare a filmului de 31 de zile.

  Acest lucru se datorează unei decizii pe care Warner Bros. a adoptat-o în urma pandemiei. Având în vedere că cinematografele au fost închise și industria cinematografică a fost incapabilă să-și distribuie filmele în mod normal, Warner Bros. a luat decizia de a lansa lista sa din 2021 pe HBO Max și în anumite cinematografe. Acest lucru permite publicului să vizioneze filme în siguranța propriei case, dacă nu poate ajunge la un cinematograf.

  Cei care nu au un abonament HBO Max vor trebui fie să se aboneze, fie să actualizeze un abonament HBO existent care include Max ca parte a pachetului său.

  Warner Bros. nu va continua această inițiativă în 2022. Astfel, singura modalitate de a vedea lansările noilor filme  anul viitor va fi într-un cinematograf. Deocamdată, toate filmele Warner Bros., inclusiv Mortal Kombat, vor fi disponibile pe HBO Max pentru o lună după data lansării lor în cinematografe.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.