Cum poți câștiga un OPPO Reno5 Lite cu Orange PrePay

0
2764
Cum poți câștiga un OPPO

Cum poți câștiga un OPPO Reno5 Lite cu Orange PrePay? În intervalul 22 aprilie – 30 iunie 2021, activarea sau reîncărcarea cu o opțiune PrePay de minimum 5 euro credit va fi răsplătită cu internet bonus și super premii prin tragere la sorți.

Clienții Orange PrePay pot câștiga 200 de telefoane OPPO Reno5 Lite, 200 de brățări de fitness OPPO Band și 100 de premii în valoare de 500 de lei fiecare. Acestea vor fi oferite în contul Orange Money!

Cum poți câștiga un OPPO Reno5 Lite cu Orange PrePay

În primul rând, trebuie să activezi sau să reîncarci cu opțiunea PrePay de minimum 5 euro credit. Acest lucru trebuie realizat în perioada campaniei. Asta le oferă clienților care se înscriu gratuit la *100# ocazia de a câștiga un smartphone, o brățară de fitness sau suma de 500 de lei, acordate prin tragere la sorţi. Pentru o reîncărcare sau activare de opțiune efectuată din contul My Orange, numărul PrePay va fi înscris de două ori în extragerea pentru premiile campaniei.

Din surprizele noii promoții nu lipsește nici internetul bonus oferit clienților Orange PrePay. Astfel, ei vor fi răsplătiți cu 50 GB bonus. Pentru asta, trebuie să opteze pentru reîncărcarea sau activarea unei opțiuni în magazinele Orange. Pentru 100 GB bonus, operațiunea trebuie efectuată din contul My Orange.

Orange a pregătit și o nouă opțiune de roaming

Aceasta este disponibilă pentru utilizatorii cartelelor pre-plătite. De acum, opțiunea de 14 euro credit oferă, în completarea resurselor în roaming SEE, beneficii disponibile în două noi țări aflate printre destinațiile preferate de vacanță: Turcia și Egipt.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.