More

  Garmin lansează seria Venu 2 de smartwatch-uri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Garmin lansează seria Venu 2 de smartwatch-uri care oferă monitorizarea somnului și statistici despre starea de sănătate a utilizatorului.

  Garmin a prezentat seria Venu 2 și versiunea mai mică Venu 2S, orientate către activitățile fitness. Această gamă vine cu o serie de caracteristici de monitorizare a sănătății, suplimentare față de modelul original Venu.

  Ambele modele oferă acum monitorizarea și scorul somnului, prin intermediul Firstbeat Analytics. Acestea urmăresc somnul ușor, profund, REM, cât și atunci când ești treaz. Mai sunt monitorizate pulsul, nivelul de oxigen și respirația. Utilizatorul primește apoi informații despre calitatea somnului, direct pe ceas.

  Garmin lansează seria Venu 2 cu modelele Venu 2 și Venu 2S

  Noile modele oferă noi profiluri de activitate pentru antrenamente de intensitate ridicată cu animații pe ecran. Adaugă în același timp activități precum alpinism în interior și drumeții. De asemenea, vine cu noi profiluri avansate de antrenament de forță, inclusiv grafică care arată ce grupe musculare au fost lucrate în timpul exercițiilor.

  Alte caracteristici noi includ „Instantanee de sănătate” care permit conectarea, înregistrarea și partajarea statisticilor cheie despre sănătate.


  Cu toate că perioada de funcționare a modelului Venu este una mare, Venu 2 extinde acea perioadă până la 11 zile. Dacă asculți muzică și folosești GPS-ul, durata este de 8 ore. Modelul mai mic, Venu 2S are o perioadă de „doar” 10 zile și 7 ore.

  Smartwatch-urile, pe lângă monitorizarea sănătății, oferă și posibilitatea plăților contacteless, redarea playlist-urilor de muzică din Spotify și multe alte aplicații. În plus, a fost îmbunătățită și interfața de utilizator.

  Venu 2 are dimensiunea de 45 mm și o bandă de 22 mm, în timp ce Venu 2S are 40 mm și o bandă de 18 mm. Sunt disponibile în mai multe culori, inclusiv „albastru de granit”, negru, auriu deschis, aur roz, argintiu și ardezie. Acum sunt disponibile pe Garmin.com la 400 EUR, indiferent de modelul ales.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.