Home FILM Un film anime Lord of the Rings este în lucru

Un film anime Lord of the Rings este în lucru

0

Un film anime Lord of the Rings este în lucru. Noul film de la Warner Brothers se va numi The War of the Rohirrim.

Un film anime Lord of the Rings este în lucru

New Line Cinema și Warner Brothers Animation lucrează la un nou film Lord of the Rings. Filmul este destinat cinematografelor, într-o variantă anime. Filmul se va numi The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. Filmul va acoperi istoria din spatele cetății de la Helm’s Deep. Locul unde a avut loc cea mai interesantă bătălie a întregii trilogii originale.  

În cazul în care e nevoie de o scurtă aducere aminte iată câteva imagini mai jos:

Kenji Kamiyama va regiza filmul și va fi interesant de văzut cât de bine va folosi propriul stil într-un cadru medieval. Kenji a abordat mai ales proiecte de sci-fi futuriste, inclusiv Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, 009 Re: Cyborg și Ultraman de la Netflix.

Filmul este scris de creatorii filmului The Dark Crystal: Age of Resistance. Cu toate că Peter Jackson nu este direct implicat, unul dintre scriitorii trilogiei originale participă pe post de consultant.

Evenimentele pe care le va descrie Rohirrim sunt doar cu câteva sute de ani înainte de bătălia descrisă în The Two Towers. Dacă ar fi comparat cu, să zicem, varianta Lord of the Rings de la Amazon, care se desfășoară în Second Age, cu mult înainte de War of the Ring, personajele din filmul anime ar putea fi necunoscute pentru majoritatea spectatorilor.

Însă, lumea va fi probabil asemănătoare cu ceea ce am văzut deja. Desigur, acest proiect ar putea să fie interesant.

Până în prezent, nu sunt detalii legate de momentul în care va fi lansat filmul sau cine vor fi membrii echipei de distribuție.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version