More

  YouTube modifică politica pentru spațiul publicitar

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YouTube modifică politica pentru spațiul publicitar. Astfel, anunțurile pentru anumite subiecte nu vor apărea în poziția masthead.

  YouTube modifică politica pentru spațiul publicitar

  YouTube nu va mai accepta anunțuri referitoare la alcool, jocuri de noroc, politică sau „condiții privind medicamentele eliberate pe bază de rețetă” pentru spațiul publicitar masthead, raportează Axios.

  Spațiul apare în partea de sus a site-ului și a aplicație. Google a declarat pentru The Verge că limitele cu privire la tipurile de anunțuri care pot apărea în acest spațiu vor contribui la „a duce la o experiență mai bună pentru utilizatori”.

  Spațiul pentru masthead este unul dintre primele lucruri pe care utilizatorii le văd atunci când deschid YouTube. Astfel, este de înțeles că scoaterea anunțurilor legate de anumite subiecte ar avea un efect pozitiv asupra YouTube. În ceea ce privește politica, aceasta ar putea ajuta platforma să evite controversele.

  Potrivit paginii de asistență YouTube, anunțurile din slotul masthead pot „genera o acoperire sau o conștientizare masivă”. Însă, acel megafon nu va mai fi disponibil pentru persoanele care doresc să facă publicitate în anumite spații. Google oferă deja o modalitate prin care utilizatorii pot limita numărul de anunțuri referitoare la alcool și jocuri de noroc.

  În teorie, setarea s-ar fi aplicat anunțului masthead anul trecut când compania a schimbat slotul pentru a afișa anunțuri direcționate, mai degrabă decât cele care fuseseră rezervate pentru o zi întreagă.

  De ani de zile, Google a încercat să-și echilibreze politicile pentru a determina ce se poate și ce nu se poate promova prin reclame. Rămâne de văzut ce efecte va produce noua politică.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.