More

  Google remediază o nouă vulnerabilitate Chrome

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google remediază o nouă vulnerabilitate Chrome. Cea mai recentă actualizare Chrome remediază mai multe erori de securitate.

  Google remediază o nouă vulnerabilitate Chrome

  Imediat a lansat cea mai recentă versiune stabilă a browserului web Chrome pe mai multe platforme, Google a remarcat că versiunea include pachete pentru 8 remedieri de securitate. Printre aceste erori se numără una despre care știa că este exploatată.

  Șase dintre vulnerabilitățile Chrome cu patch-uri au un grad de severitate ridicat. Acestea au fost semnalate de diverși cercetători în domeniul securității cibernetice din întreaga lume, inclusiv propriul Project Zero al Google.

  Cu toate acestea, descoperirea vulnerabilității zero-day, urmărită ca CVE-2021-30563, este creditată unui cercetător anonim. Această vulnerabilitate a fost raportată inițial la începutul acestei săptămâni.

  „Google este la curent cu rapoartele că un exploit pentru CVE-2021-30563 există în sălbăticie”, a spus Google.

  Google nu a împărtășit detalii suplimentare despre vulnerabilitate sau modul în care a fost exploatată din motive întemeiate.

  „Accesul la detalii despre erori și link-uri poate fi păstrat restricționat până când majoritatea utilizatorilor sunt actualizați cu o remediere”, spune Google. Compania îndeamnă utilizatorii să instaleze ultima actualizare.

  BleepingComputer remarcă faptul că CVE-2021-30563 aduce numărul total de vulnerabilități zero-day remediate în browserul Google în 2021, la 8.

  Între timp, noua versiune Chrome a fost lansată și va deveni disponibilă pentru toți utilizatorii în următoarele zile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.