More

  Google implementează noi măsuri de siguranță pe YouTube

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google implementează noi măsuri de siguranță pe YouTube. Compania face videoclipurile YouTube private în mod prestabilit pentru minori cu vârste între 13 și 17 ani.

  Google implementează noi măsuri de siguranță pe YouTube

  Google a anunțat modificări pentru YouTube, Search și alte aplicații. Totul pentru a le face mai sigure pentru copii. Cele mai recente actualizări vor face ca videoclipurile YouTube create de copii să fie private în mod prestabilit.

  De asemenea, vor permite minorilor sau părinților acestora să solicite eliminarea imaginilor din rezultatele Google Image, să activeze SafeSearch în mod prestabilit și multe altele. Această decizie face parte dintr-un impuls recent al Google pentru a proteja copiii și de a oferi părinților mai mult control.

  Multe dintre actualizări sunt dedicate YouTube și YouTube Kids. Modificarea cheie se adresează tinerilor creatori cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani. Astfel, se va schimba setarea implicită de încărcare la cea mai privată opțiune disponibilă. Asta înseamnă că, în mod implicit, videoclipul poate fi vizionat numai de către utilizatori selectați, cu excepția cazului în care creatorul îl schimbă în public. „Vrem să ajutăm utilizatorii mai tineri … să facă o alegere intenționată dacă doresc să-și facă public conținutul”, a scris Google.

  Google extinde, de asemenea, instrumente digitale de bunăstare pentru YouTube. În același timp, adaugă o opțiune de redare automată pe YouTube Kids, în timp ce o dezactivează în mod implicit în aplicație. Părinții vor putea alege, de asemenea, o setare implicită de blocare a redării automate.

  “Cunoașterea vârstei exacte a utilizatorilor noștri pe mai multe produse și suprafețe, respectând în același timp confidențialitatea și asigurarea accesului serviciilor noastre, este o provocare complexă.”spune compania.

  În cele din urmă, Google a spus că va elimina „conținutul excesiv de comercial” de pe YouTube Kids.

  Google a pregătit actualizări în mai multe platforme

  În Search, Google a promis să ofere minorilor „mai mult control asupra amprentei lor digitale”. În acest scop, introduce o nouă politică care permite oricărei persoane sub 18 ani sau părinților să solicite eliminarea imaginilor din Google Image.

  Această schimbare este concepută pentru a „ajuta tinerii să aibă mai mult control asupra imaginii lor online”, a scris Google.

  În alte aplicații, Google va dezactiva istoricul locațiilor pentru toți utilizatorii sub 18 ani fără posibilitatea de a-l activa. De asemenea, lansează o secțiune de siguranță în Play. Aceasta le va arăta părinților ce aplicații respectă politicile Google privind familiile și vor dezvălui modul în care utilizează datele pe care le colectează în detaliu.

  În ceea ce privește publicitatea, compania va „bloca direcționarea anunțurilor în funcție de vârstă, sex sau interese ale persoanelor sub 18 ani”.

  Google a subliniat că dorește să colaboreze cu „copii și adolescenți, părinți, guverne, lideri din industrie și experți în domeniile confidențialității, siguranței copiilor, bunăstării și educației pentru a proiecta produse mai bune și mai sigure pentru copii și adolescenți”.

  Luate în ansamblu, noile modificări ar trebui să împiedice tinerii să vadă conținut dăunător în timp ce blochează reclame exploatante. Cu toate acestea, în practică, poate dura ceva timp pentru a scăpa de erori.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.