More

  YouTube va afișa capitolele video în rezultatele de căutare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YouTube va afișa capitolele video în rezultatele de căutare, pentru sporirea vizibilității conținutului. Astfel, cei care caută un anumit subiect, pot sări direct la partea care îi interesează.

  YouTube are o librărie imensă de clipuri video, iar compania este conștientă că nu este deloc ușor să găsești ce cauți. Tocmai de aceea, compania introduce o nouă funcționalitate care are ca scop îmbunătățirea experienței de căutare.

  Rezultatele de căutare care afișează capitolele unui clip video este poate cea mai utilă unealtă de până acum. YouTube a oferit creatorilor posibilitatea de a sparge conținutul în mai multe capitole. Acum, acestea pot fi vizionate direct din pagina cu rezultatele căutării.

  Mai important, fiecare capitol va avea un thumbnail separat, din acel interval al clipului video. Acest lucru ar trebui să ofere utilizatorilor mai multă informație cu privire la ceeace vor găsi în acel clip video. Când accesezi clipul, vei ajunge exact la capitolul afișat în rezultatele de căutare.

  Nu este foarte limpede dacă această funcționalitate va fi disponibilă doar pe Desktop sau mobil, ori pe ambele platforme. YouTube încă nu a oferit nicio informație în acest sens.

  YouTube va afișa capitolele video în rezultatele de căutare

  Ceea ce știm cu siguranță este despre o funcționalitate care va fi disponibilă și pe mobil. Este vorba despre acea previzualizare scurtă a clipurilor, atunci când mergi cu mouse-ul deasupra lor. YouTube spune că va oferi o versiune pentru mobil, dar nu a menționat cum vor funcționa acestea și care va fi declanșatorul de rularea automată al clipului.

  Mai mult, unele funcționalități Google de traducere automată vor fi disponibile curând și în pagina de rezultate de căutare a YouTube. Mai exact, compania va începe să introducă titluri de clipuri video traduse automat, descrierea și subtitrările. Aceste rezultate traduse vor apărea atunci când nu există suficient conținut în limba locală a celui care caută.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.