More

  Squid Game te face să îți regândești moralitatea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Squid Game te face să îți regândești moralitatea. O luptă disperată pentru supraviețuire prezentată ca un spectacol macabru.

  Squid Game te face să îți regândești moralitatea

  Ce joc ai juca dacă viața ta ar depinde de ea? Aceasta este întrebarea la care cauți răspuns în timp ce vezi noul serial Netflix Squid Game. Este un serial care ridică o mulțime de întrebări interesante despre societate, moralitate și competiție. De asemenea, oferă o privire asupra motivelor care ne îndeamnă să continuăm să jucăm un astfel de joc.

  Pe de o parte, Squid Game pare să urmeze îndeaproape exemplele altor filme, seriale și jocuri Battle Royale. Un grup de necunoscuți este aruncat într-o luptă disperată pentru supraviețuire încadrată ca un spectacol macabru. Participanții trebuie să folosească o combinație de inteligență, îndemânare și anduranță pentru a trece prin fiecare rundă din ce în ce mai mortală. La final se vor bucura de premiu, viața lor și o sumă mare de bani.

  Cu toate acestea, Squid Game este mai mult decât un decathlonul al morții. Serialul parcurge motivațiile personale din spatele fiecărui concurrent pentru a descoperi de ce și-ar pune viața la bătaie pentru bani. Mai ales având în vedere că jocurile mortale sunt voluntare și nu puse în aplicare de un regim tiranic, cum am văzut în Hunger Games. De fapt, participanții pot chiar supune la vot încetarea în orice moment, dacă majoritatea este de acord să renunțe la premiu.

  Fiecare rundă este un joc pentru copii din Coreea de Sud. Jocuri cu care participanții sunt de obicei familiarizați din tinerețe. Jucătorii pot avea abilități intelectuale, fizice sau nu pot avea niciunul dintre aceste lucruri și au totuși șanse să câștige. Trișatul poate fi la fel de eficient ca și respectarea regulilor.

  În esență, participanții sunt atât jucători, cât și pioni în jocul altcuiva.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.