More

  OPPO sponsorizează Campionatul Global LOL 2021

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OPPO sponsorizează Campionatul Global LOL 2021, ca urmare al noului parteneriat încheiat cu Riot Games. OPPO și Riot Games colaborează pentru Campionatul Mondial de League of Legends 2021. Colaborarea face parte din înțelegerea pe termen lung începută în 2019.

  Anul acesta OPPO va oferi premii jucătorilor cu rezultate deosebite și va asigura totodată transmiterea celor mai interesante momente. Precum și a interviurilor cu jucătorii și echipele de profesioniste.

  Suntem foarte mândri să continuăm parteneriatul cu Riot Games și în acest an. Întotdeauna am considerat League of Legends o platformă ideală pentru a prezenta capacitățile produselor OPPO unui număr cât mai mare de gameri. Ambiția de care dau dovadă jucătorii profesioniști se aseamănă foarte mult cu dorința continuă de o prezenta produse și tehnologii inovatoare. Tocmai din acest motiv, utilizatorii OPPO au parte de produse extrem de competitive care oferă o experiență de utilizare unică”, a declarat William Liu, Vicepreședinte și Președinte Global de Marketing OPPO.

  OPPO sponsorizează Campionatul Global LOL 2021

  Suntem fericiți să continuăm colaborarea cu OPPO mai ales după reușita ediției trecute. OPPO, primul producător de smartphone-uri care sponsorizează campionatul, a devenit rapid unul dintre cele mai inovative branduri în rândul gamerilor. Tocmai din acest motiv suntem extrem de nerăbdători să vedem ce va oferi OPPO spectatorilor din finală”. A declarat John Needham, Director Global Esports în cadrul companiei Riot Games.

  Tema ediției finale din acest an este Make/Break. Reprezintă mentalitatea de a realiza imposibilul și de a descoperi noi posibilități – o caracteristică a produselor OPPO.

  Un brand orientat spre consumator, OPPO a evaluat și înțeles nevoile pe care le au jucătorii. Așadar, produsele OPPO sunt echipate cu Modul de Gaming, care reduce substanțial distragerile pe care le-ar putea avea utilizatorii. Astfel, atunci când Modul de Gaming este activat, gamerii nu vor fi distrași de notificări. Nici mesaje sau apeluri nu intră, pentru a se putea bucura în totalitate de o experiență de gaming imersivă.

  OPPO mizează pe o implicare și mai activă în comunitatea globală de gameri. Este de părere că spiritul de competiție al jucătorilor din finală va motiva spectatorii să-și îndeplinească până și cele mai îndrăznețe visuri.

  Campionatul Mondial de League of Legends va întruni echipe de elită din 11 țări și regiuni într-o competiție. Cu o miză incredibilă care începe pe 5 octombrie și a cărei finală va avea loc pe 6 noiembrie, în Engjavegur 8, 104 Reykjavik, Islanda.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.