More

  Logitech G și Riot Games lansează colecția League of Legends

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Logitech G și Riot Games lansează colecția League of Legends, echipamentul oficial al jocului. Logitech G în parteneriat cu Riot Games a lansat astăzi colecția de periferice League of Legends, pentru PC.

  Cu păstrarea caracteristicilor performante  pe care gamerii le cunosc deja la produsele Logitech G, colaborarea a fost concepută plecând de la design-ul vizual Hextech, proprietar League of Legends. Colecția cuprinde căștile de gaming Logitech G PRO X, mouse-ul de gaming Logitech G PRO Wireless. Tastatura mecanică de gaming Logitech G PRO și mouse pad-ul pentru gaming Logitech G840 XL.

  Când iubești un joc cum este League of Legends, intri în universul lui ca și cum ar fi lumea ta. Am conceput această colecție, în colaborare cu echipa League of Legends, cu scopul de a aduce împreună tehnologiile noastre performante și vizualurile iconice Hextech, proprietare League of Legends. Setul de căști, tastatura, mouse-ul și mouse pad-ul poartă culorile specifice, într-o colecție unică, special gândită pentru a duce experiența jocului la un alt nivel.”, a declarat Peter Kingsley, Chief Marketing Officer al Logitech G.

  În League of Legends, Hextech reprezintă fuziunea dintre tehnologie și magie, care alimentează regiunile Piltover și Zaun. La baza sa, Hextech combină forme geometrice din arhitectura inspirată de stilul Art Deco cu o forță magică de ghidare, într-o alăturare de modern și fantastic.

  Ca și design și limbaj vizual oficial League of Legends, Hextech nu doar că oferă putere, ci îi și îndrumă pe jucători.

  Logitech G și Riot Games lansează colecția League of Legends

  Căștile de gaming Logitech PRO X din colecția League of Legends au fost create pentru a-i inspira pe fani și pentru a îmbunătăți performanța în timpul jocului.

  Căștile au la bază tehnologia PRO X, dezvoltată cu și pentru profesioniștii Esports, și vin cu un design premium, cu un plus de confort și durabilitate. Sunt prevăzute cu tehnologia Blue VO!CE și oferă claritate și precizie ridicată în redarea sunetului prin sistemul surround 7.1.

  Tastatura mecanică de gaming Logitech G PRO are un design compact și nu dispune de tastele numerice. Este prevăzută cu switch-uri GX Brown tactile, ce asigură o apăsare lină și precisă. Are tehnologie LIGHTSYNC RGB și memorie integrată. Astfel că jucătorii își pot personaliza și salva profiluri de iluminare individuală a tastelor, după cum doresc.

  Colecția League of Legends cuprinde și mouse-ul Logitech G PRO Wireless. Dispune de tehnologie LIGHTSPEED Wireless, un design ultra-ușor și sensor HERO 25K pentru fiabilitate, precizie ridicată și viteză de neegalat. Logitech G PRO are 4-8 butoane personalizabile, inclusiv patru butoane laterale detașabile. Mouse-ul wireless oferă control și precizie la nivel profesional.

  Mouse Pad-ul Logitech G840 XL completează colecția League of Legends. Are un format generos de 900 mm x 400 mm si o înălțime de 3 mm. Prin folosirea lui sunt eliminate eventualele interferențe ale mouse-ului, oferind în același timp opțiuni variate de configurare a setup-ului.

  Perifericele Logitech G din colecția League of Legends sunt instrumente de legendă. Făurite de magie, temperate de știință și folosite de campioni.

  Preț și disponibilitate:

  Produsele sunt disponibile pe LogitechG.com. Căștile PRO X League of Legends, tastatura mecanică PRO League of Legends și mouse-ul PRO Wireless League of Legends au prețul reomandat de 129,99 EUR. Mouse Pad-ul Logitech G840 XL League of Legends este disponibil la prețul recomandat de 49,99 EUR.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.