More

  VALORANT unește jucători din toată lumea pentru un act caritabil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  VALORANT unește jucători din toată lumea pentru un act caritabil, sub umbrela turneului Spike Nations. Fundația Te Aud România va primi o donație de 15.000 de euro.

  Competiția Spike Nations a adunat 12 echipe de gameri de VALORANT cu scopul de a strânge bani pentru cauze nobile. Gamerii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa au participat timp de 3 zile la un turneu de VALORANT. Iar la final cei mai buni au putut să se implice în comunitățile locale din care provin pentru a susține o cauză a unui ONG. Echipa care a reprezentat Europa de Est a ieșit învingătoare și a reușit să strângă aproximativ 15.000 de euro. Banii vor merge către Fundația Te Aud România din Gura Humorului.   

  Turneul Spike Nations a avut loc în perioada 7-9 octombrie și a fost organizat pentru al doilea an consecutiv de Riot Games și Blast. Alături a fost și platforma de crowdfunding GlobalGiving. GlobalGiving a dat startul proiectului cu o donație de 5.000 de euro pentru a impulsiona fanii să se implice și să își sprijine echipele favorite în competiție.

  Echipa din Europa de Est a fost formată din jucători din Cehia, Serbia și Ungaria. Aceștia au luptat pentru a ajuta Fundația Te Aud România din Gura Humorului, județul Suceava. Banii donați vor fi folosiți în dezvoltarea unui program de terapie pentru cei 300 de orfani și copii defavorizați din cadrul fundației. Scopul este de a-i ajuta să își îmbunătățească încrederea, performanțele sociale și școlare și să se integreze mai ușor în societate.

  VALORANT unește jucători din toată lumea pentru un act caritabil

  Turneul a fost format din trei grupe de câte patru echipe. Cele mai performante două echipe din fiecare grupă a avansat în playoff. Playoff-urile au reunit cele mai bune opt echipe, concurând într-o singură rundă de eliminare. Toate meciurile s-au jucat pe sistemul cel mai bun din 2 echipe, cu excepția finalei. Finala și-a desemnat câștigătorul dupa sistemul cel mai bun din trei. De asemenea, finala s-a jucat pe Fracture, noua hartă introdusă în VALORANT.   

  Riot Games a fost fondat în 2006 și dezvoltă, publică cele mai populare jocuri din lume. În 2009, Riot și-a lansat jocul de debut, League of Legends. Acesta a fost apreciat în toată lumea și a devenit cel mai popular joc de PC din lume. La nivel global, Riot Games se implică activ în societate și își susține comunitățile de jucători. De-a lungul anilor, Riot a dezvoltat un fond prin care fac donații către diferite organizații globale. Acestea au ca scop rezolvarea unora dintre cele mai presante probleme ale lumii. În contextul pandemic, Riot și jucătorii au donat peste 7 milioane de dolari cu scopul de a ajuta persoane din întreaga lume care se confruntă cu dificulăți din cauza pandemiei.

  GlobalGiving este cea mai mare platformă de crowdfunding la nivel global. Din 2002 și până acum, prin GlobalGiving s-au strâns 605 milioane de dolari de la peste 1,3 milioane de donatori, pentru 30.000 de proiecte din 175 de țări.  

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.