More

  Serialul Arcane debutează pe Netflix și Twitch pe 7 noiembrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Serialul Arcane debutează pe Netflix și Twitch pe 7 noiembrie, iar creatorii îl pot viziona alături de comunitățile lor. Arcane, primul serial produs de Riot Games, va avea premiera locală duminică, 7 noiembrie la ora 04:00 pe Netflix.

  Primul episod din serialul Arcane va putea fi urmărit de fanii jocului League of Legends și pe Twitch.tv. Iar creatorii de conținut pasionați de League of Legends pot retransmite primul episod al serialului exclusiv pe platforma de streaming.

  Arcane este primul serial de pe Netflix care va debuta în acest mod. Jucătorii și fanii din întreaga lume vor putea experimenta și evenimentul găzduit la sediul central al Riot Games din Los Angeles.

  Conceput pentru publicul din întreaga lume, evenimentul va avea un covor roșu virtual. Astfel, presa și streamerii din întreaga lume să se conecteze cu comunitățile lor. 

  Premiera globală va fi transmisă de către streameri și influenceri din peste 30 de țări și poate fi retransmisă de orice utilizator de Twitch.tv. Astfel încât fanii să poată sărbători premiera Arcane în direct cu comunitățile lor. Fanii care vor lua parte la watch party-ul digital pe Twitch vor primi Twitch Drops. Sunt articole exclusive in-game în jocurile Riot.

  Serialul Arcane debutează pe Netflix și Twitch pe 7 noiembrie

  „Interesul comunității globale de jucători pentru povestea din spatele universului League of Legends a avut un rol deosebit de important în decizia noastră de a crea Arcane. Prin urmare ne dorim ca toată comunitatea de jucători să poată urmări împreună primul episod din Arcane. Când am decis să organizăm evenimentul, am dorit să îmbinăm divertismentul tradițional cu o nouă abordare inovatoare, digitală, care să sporească accesul jucătorilor din întreaga lume, oferind ceva nou pentru ca oamenii să se bucure împreună de acest nou serial.”, declară Brandon Miao, Cross-Product Experiences și Partnerships Lead, Riot Experience (XP) la Riot Games.  

  Premiera serialului Arcane va fi în centrul unui eveniment global pentru jucătorii și fanii League of Legends. Alături de Campionatul Mondial League of Legends din 2021, eveniment care anul trecut a avut 49,45 de milioane de spectatori simultani din întreaga lume.

  Comunitatea formată în jurul universului creat de Riot Game va putea participa la acest eveniment global. Evenimentul va combina competiția la cel mai înalt nivel, divertismentul și jocurile video într-un mod cu totul nou. 

  Cele trei acte din Arcane, alcătuite din trei episoade fiecare, vor fi lansate simultan pe Tencent Video în China și Netflix la nivel global. Astfel, toți jucătorii și fanii universului Riot pot experimenta spectacolul împreună, indiferent de locație.

  Bazat pe universul League of Legends, Arcane spune povestea conflictului dintre orașul bogat Piltover și mahalalele orașului subteran Zaun. Cunoscut în Runeterra drept „orașul progresului”, multe dintre cele mai strălucite minți locuiesc în Piltover.

  Însă creația tehnologiei hextech care îi va permite unui om să controleze energia magică va amenința acest echilibru între cele două orașe. În timp ce Arcane deține poveștile campionilor din League of Legends, seria este de sine stătătoare având o lume complexă cu povestiri surprinzătoare, pline de decizii morale și animații uluitoare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.