More

  Genesis lansează Krypton 290, un mouse de gaming

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Genesis lansează Krypton 290, un mouse de gaming, noul model din seria 200. În carcasa sa ergonomică se află un senzor de 6400 DPI, switch-uri cu o durată mare de viață și memorie încorporată pentru stocarea setărilor.  Mouse-ul este completat de iluminarea RGB cu efectul PRISMO, caracteristic perifericelor Genesis.

  Noul mouse de gaming Genesis Krypton 290 are un design ergonomic, o formă simetrică și o greutate redusă, cântărind doar 99 de grame.

  Mouse-ul beneficiază de 7 butoane programabile ce pot fi configurate individual, iluminare RGB ușor de personalizat (sunt 16 milioane de culori la dispoziție) și posibilitatea de a înregistra comenzi macro folosind software-ul dedicat. Logo-ul Genesis, scroll wheel-ul și baza mouse-ului Krypton 290 beneficiază de iluminare cu LED, care îl ajută să iasă în evidență în orice setup de gaming.

  Genesis lansează Krypton 290, un mouse de gaming,

  Genesis Krypton 290 vine echipat cu switch-uri cu o durată de viață de 10 milioane de clicuri și un sensor optic de 6400 DPI ce poate fi setat pe 6 trepte de sensibilitate (între 200 și 6400 DPI). Nivelul de sensibilitate selectat este afișat de indicatorul DPI, iar senzorul poate urmări mișcarea cu o viteză de până la 66 inch pe secundă și o accelerație maximă de 22 G.

  Genesis Krypton 290, ce dispune de un finisaj metalic,  se conectează la calculator cu un cablu îmbracat in material textil de 1.8 m.

  Genesis Kryption 290 este disponibil în două variante de culoare, alb și negru, iar prețul recomandat de producător este de 100 de lei.

  Mai multe informații despre Genesis Kryption 290 pot fi găsite aici.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here