More

  TP-Link lansează primul sistem mesh Wi-Fi 6 cu asistentul vocal Alexa

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TP-Link lansează primul sistem mesh Wi-Fi 6 cu asistentul vocal Alexa, fiind primul astfel de sistem din lume. Acum, este disponibil și în România.

  TP-Link anunță lansarea pe piața din România a primului sistem Mesh Wi-Fi 6 din lume cu Alexa integrat, Deco Voice X20. Dispozitivul premiat Deco Voice X20 este, astfel, disponibil cu opțiunea de control vocal integrat, oferindu-le utilizatorilor control rapid și simplu și performanță de top, în orice locuință.

  Premiat la CES 2021 Innovation Awards, Deco Voice X20 este un sistem mesh ce le oferă utilizatorilor performanța compatibilității Wi-Fi 6 și control vocal deplin asupra experienței în rețea. Dispozitivul are o acoperire de 371 de metri pătrați (varianta 2-Pack) și utilizează tehnologia mesh pentru a forma o rețea unificată, oferind conectivitate fără întreruperi, chiar și atunci când utilizatorii se deplasează dintr-un colț al locuinței în altul.

  Deco Voice X20, nucleul ecosistemului smart home

  Streamingul live, apelurile video sau gamingul în cloud nu mai sunt o problemă, iar integrarea asistentului vocal Alexa* permite un management ușor și rapid al ecosistemului smart home, redarea de muzică, dar și gestionarea altor funcționalități cheie. Deco Voice X20 suportă și apeluri, mesaje și anunțuri prin intermediul Alexa, fapt care extinde gama de interacțiuni între unitățile Deco, dar și în raport cu alte dispozitive care dispun de integrarea asistentului vocal Alexa.

  „Specialiștii TP-Link lucrează constant pentru ca dispozitivele noastre să devină din ce în ce mai performante, să integreze tehnologii de top și să se transforme chiar în adevărate hub-uri smart care să ajute la gestionarea gadgeturilor conectate din locuințele moderne. Deco Voice X20 reprezintă viitorul caselor inteligente și o soluție pe termen lung pentru gestionarea integrată a dispozitivelor IoT, control inteligent, conexiuni de rețea pentru întreaga casă și protecție pentru rețeaua de acasă”, a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România.

  Conectivitate Wi-Fi 6 pentru performanță sporită și mai multe dispozitive conectate

  Deco Voice X20 este compatibil Wi-Fi 6 pentru a livra viteze Wi-Fi mai rapide, semnal mai puternic și o capacitate de conectare mai mare. Vitezele foarte rapide Wi-Fi 6 oferă posibilitatea unor activități solicitante pentru lățimea de bandă precum streaming Ultra-HD, apeluri video și cloud gaming. Tehnologia OFDMA îmbunătățește substanțial abilitatea de a suporta mai multe dispozitive în rețea simultan. Sistemul Deco Voice X20 oferă acoperire Wi-Fi mai mare, până la 371 metri pătrați (varianta 2-Pack) cu semnal mai puternic îmbunătățit de BSS Color și Beamforming.

  Integrare perfectă cu dispozitivele IoT

  Deco Voice X20 funcționează fără probleme cu alte dispozitive și gadgeturi care au Alexa sau alte unități Deco. Suportul pentru apelare, trimiterea mesajelor și anunțuri prin intermediul Alexa permite utilizatorilor să comunice cu ușurință cu prieteni sau familia. Asistentul vocal Alexa integrat* oferă control audio și vocal complet, împreună cu acoperire Wi-Fi pe întreaga suprafață a locuinței. Deco Voice X20 transformă locuințele inteligente ale utilizatorilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a gestiona dispozitive smart și de a desfășura activități precum gestionarea calendarului, aflarea condițiilor meteo, personalizarea playlist-urilor și multe altele. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să o întrebe pe Alexa.*

  Tehnologia TP-Link Mesh – o rețea unificată pentru orice locuință

  Tehnologia TP-Link Mesh grupează Deco Voice X20 cu alte unități Deco pentru a forma o singură rețea unificată. Aceasta oferă toate necesitățile unei rețele complete, precum acoperire completă, conexiuni stabile pentru mai multe dispozitive și rată crescută a rețelei. De asemenea, Deco Voice X20 ține cont și de diferitele scenarii de smart home din viitor. Boxele inteligente integrate din fiecare unitate Deco se sincronizează între ele pentru a oferi acoperire Wi-Fi și control vocal complet.

  TP-Link lansează primul sistem mesh Wi-Fi 6 cu asistentul vocal Alexa

  Specificații cheie ale dispozitivului Deco Voice X20:

  • Viteze ultra-rapide Wi-Fi 6: 1201 Mbps în banda de 5 GHz și 574 Mbps în banda de 2.4 GHz.
  • Tehnologia TP-Link Mesh: Conexiune permanentă la cele mai rapide viteze indiferent de locul în care se află utilizatorul în locuință.
  • Asistentul vocal Alexa integrat*: Un ecosistem smart home și mai inteligent, controlat vocal prin intermediul Amazon Alexa***.
  • Boxă inteligentă integrată: Compatibil pentru cei mai populari furnizori de conținut audio, pentru o experiență de audiție premium.
  • Soluția TP-Link HomeShield: Oferă protecție IoT, control parental avansat și rapoarte de securitate.
  • Full Gigabit Ethernet: 2 porturi Ethernet Gigabit WAN/LAN pentru fiecare unitate Deco Voice X20, oferind cele mai rapide conexiuni pe fir.
  • Instalare mai simplă ca niciodată: Instrucțiuni pas cu pas pe parcursul întregului proces de instalare, datorită Aplicației Deco.
  • Funcționează cu toate modelele Deco: Compatibil cu toate modelele Deco pentru a forma o rețea mesh unificată.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.