More

  Samsung prezintă noi detalii despre integrarea SmartThings Hub

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung prezintă noi detalii despre integrarea SmartThings Hub în anumite produse selectate Samsung 2022, de la televizoarele și monitoarele inteligente, până la frigiderele Family Hub de la Samsung.

  Dezvăluită la CES 2022, încorporarea software-ului SmartThings Hub permite conectivitate și control fără întreruperi, poziționând produsele Samsung în centrul de comandă al casei moderne. Oferind noi posibilități pentru un stil de viață conectat, consumatorii își pot transforma cu ușurință casa într-una inteligentă.

  Utilizatorii sunt mai dispuși ca oricând să îmbrățișeze experiențe conectate în propriile case, ceea ce duce la o creștere explozivă a acestei tehnologii. Potrivit „2021 Connectivity and Mobile Trends Survey” emis de Deloitte, gospodăriile din SUA dețin în medie 25 de dispozitive conectate, iar consumatorii acordă din ce în ce mai multă prioritate ușurinței în utilizare, interoperabilității și prețului atunci când iau o decizie de cumpărare.

  Mark Benson, Head of Product and Engineering la Samsung SmartThings

  „Istoric vorbind, consumatorii s-au bazat pe hub-uri dedicate pentru a-și conecta fiecare dispozitiv.

  Prin integrarea tehnologiei SmartThings Hub în anumite produse Samsung, eliminăm o barieră de intrare și eficientizăm întregul proces pentru a le permite consumatorilor să-și creeze casa conectată a viselor lor”.

  Cu miliarde de dispozitive deja compatibile cu ecosistemul bogat în parteneriate al SmartThings și împreună cu sprijinul viitor pentru standardul revoluționar de interoperabilitate pentru casele inteligente, Matter, SmartThings reprezintă centrul de creare al unei experiențe unificate de casă conectată.

  Integrarea SmartThings Hub le permite utilizatorilor să profite la maximum de dispozitivele lor Samsung utilizând diverse protocoale de comunicare pentru o casă inteligentă. Pe lângă Matter, software-ul încorporat va suporta conexiunea prin Wi-Fi sau Ethernet, ceea ce va permite comunicarea între o gamă largă de dispozitive inteligente. Conectivitatea suplimentară la dispozitivele Zigbee va fi posibilă și printr-un accesoriu USB opțional.

  Jaeyeon Jung, Vice President at Samsung Electronics and Head of SmartThings

  „Misiunea SmartThings a fost întotdeauna aceea de a crea experiențe care pot îmbunătăți viața oamenilor. Pentru a aduce această misiune la viață, ne-am concentrat asupra îmbunătățirii tehnologiei SmartThings – acesta este următorul pas în viziunea Samsung, acela de a transforma toate casele în unele conectate.

  Prin amploarea portofoliului Samsung și prin intermediul platformei deschise, versatile și flexibile oferită de SmartThings, suntem puși în poziția de a răspunde cererii tot mai mari de dispozitive conectate pentru casă, încă de la începutul pandemiei”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.