More

  Motorola Edge 30 Pro va avea stylus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Motorola Edge 30 Pro va avea stylus, dar nu va rivaliza cu Samsung Galaxy S22 Ultra. Dispozitivul Galaxy S22 Ultra va avea un avantaj major comparativ cu Edge 30 Pro.

  La începutul acestei săptămâni, Samsung a lansat seria Galaxy S22. Seria include Galaxy S22 Ultra, care pare a fi succesorul spiritual al liniei Galaxy Note. Telefonul vine cu un S Pen care se încadrează direct în corpul dispozitivului.

  Se pare că Motorola ar putea accesa segmentul fanilor Android care apreciază un stylus bun. Acest lucru se va întâmpla odată cu lansarea viitorului Motorola Edge 30 Pro. Cu toate acestea, nu va fi un rival sl Galaxy S22 Ultra, dacă ne analizăm imaginile promoționale publicate recent „pe surse”.

  Potrivit imaginilor și a unui scurt videoclip de la Evan Blass, Edge 30 Pro ar putea veni cu sau măcar să suporte un stylus. Totuși, stylusul nu se va introduce în dispozitivul. În schimb, Motorola pare să imite ceea ce Samsung a făcut cu Galaxy 21 Ultra. Ofero o husă specială care poate cuprinde stylus-ul.

  Motorola Edge 30 Pro va avea stylus

  Este posibil ca Motorola Edge 30 Pro să vină cu stylus și husă. Informația nu este certă în acest moment.

  Stylus-ul de aici pare să fie un pas înainte față de cel disponibil pe telefoanele Motorola mai accesibile, cum ar fi Motorola Moto G Stylus. Acel stylus este o bucată inertă de plastic. Cel care apare în acest videoclip pare a fi mai avansat.

  Este foarte posibil ca stiloul să se conecteze la telefon prin Bluetooth, la fel ca cel din interiorul Galaxy S22 Ultra. Este posibil să fie un produs cu latență scăzută, care ar face scrisul să se simtă mai fluid și mai natural.

  Din păcate, va trebui să așteptăm puțin înainte de a afla ceva din toate acestea. Se zvonește că telefonul va fi lansat la sfârșitul acestei luni. Pe de altă parte, ne așteptăm ca Edge 30 Pro să aibă procesorul Snapdragon 8 Gen 1. Ar putera veni cu un afișaj imens, o baterie mare și încărcare rapidă cu fir, care poate depăși 60W.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.