More

  Samsung Galaxy S22 Ultra trece testul de îndoire și durabilitate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Galaxy S22 Ultra trece testul de îndoire și durabilitate la care a fost supus de JerryRigEverything. Galaxy S22 Ultra de la Samsung este cel mai nou dispozitiv care a trecut prin testul draconic al lui JerryRigEverything. YouTuberul folosește o lamă de ras, cuțite care testează duritatea și brichetă pentru arsuri.

  Testarea se realizează destul de intuitiv. Youtuberul observă că dispozitivul nu vine cu o protecție de ecran instalată din fabrică. În acest sens, trece la efectuarea testului de zgârietură. Samsung a prezentat protecția Gorilla Glass Victus+ disponibilă pe S22 Ultra. Cu toate accestea, dispozitivul începe să afișeze zgârieturi la un nivel de duritate Mohs 6, cu zgârieturi mai adânci la nivelul 7.

  Întregul cadru este din metal și se zgârie, cum este și normal, cu o lamă din oțel inoxidabil. Este de remarcat faptul că butoanele și capătul S Pen-ului sunt, de asemenea, din metal.

  Samsung Galaxy S22 Ultra trece testul de îndoire și durabilitate

  S Pen-ul nu scapă de tratamentul youtuberului, așa că este rupt în jumătate, pentru a fi tăiat și inspectat interiorul. Construcția sa este ca versiunile anterioare ale S Pen-ului. Are o construcție rezistentă la apă și un condensator reîncărcabil pentru caracteristicile Bluetooth ale S Pen-ului.

  Lama de ras nici măcar nu lasă urme pe spatele capacului mat din spate, culoarea Phantom Black, al dispozitivului S22 Ultra. Lentilele camerei sunt fabricate din sticlă durabilă. Inelele de protecție din jurul camerelor sunt realizate din ceea ce arată ca un metal anodizat. Acestea păstrează urmele de pe lama de oțel.

  După ce a carbonizat ușor câțiva pixeli ai ecranului cu bricheta lui, Jerry confirmă că cititorul de amprente cu ultrasunete va funcționa în continuare după ce zona de detectare este zgâriată.

  În cele din urmă, dispozitivul nu prezintă niciun semn de flambare sau îndoire sub presiunea puternică a mâinilor puternice ale gazdei. Galaxy S22 Ultra supraviețuiește cu mare succes testului de durabilitate al prezentatorului. Dacă vă amintiți, OnePlus 10 Pro a suferit o defecțiune structurală catastrofală în timpul aceluiași test de îndoire.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.