More

  Black Friday la Vodafone aduce produse și servicii cu 50% discount

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vodafone România dă startul campaniei de Black Friday cu reduceri de 50% la tehnologie, gadgeturi și smartphone-uri, dar și la abonamente de servicii fixe și mobile. Ofertele sunt disponibile de astăzi, 10 noiembrie, până duminică, 13 noiembrie, pe www.vodafone.ro, respectiv până pe 14 noiembrie în magazinele fizice proprii și ale partenerilor.

  Produse conectate pentru locuință, dispozitive audio, trotinete electrice, smartwatch-uri, dar și smartphone-uri vor fi disponibile cu abonamentul de servicii mobile RED 15, cu toate beneficiile incluse și perioadă contractuală de doi ani, în pachete speciale de Black Friday reduse cu 50%.

  Din gama smartphone-urilor, vedetele acestei ediții Black Friday la Vodafone sunt Samsung Galaxy S21 Fan Edition 128GB 5G și Xiaomi 12 256GB DS 5G, disponibile la portare împreună cu abonamentul de servicii mobile RED Infinity 23, redus la 50%, cu perioadă contractuală de doi ani, cu toate beneficiile incluse.

  Oferte la servicii fixe

  De Black Friday, Vodafone oferă gadgeturi cu discounturi atractive și la pachetele cu televiziune și internet reduse la jumătate de preț. Tableta Samsung Galaxy Tab A8 va fi disponibilă, astfel, împreună cu pachetul cu 166 de canale TV, Sport inclus și Net Maxim (până la 940 Mbps viteză de download, în funcție de tehnologia disponibilă), totul la 11,5 euro/ lună, pentru contract pe doi ani. Același pachet de servicii este disponibil cu smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 10 redus cu 50%, la prețul total de 10,5 euro/ lună. Clienții aflați în căutarea unui televizor pot opta pentru SMART TV LG cu același pachet de televiziune și internet, la 25,8 euro/ lună, redus de la 32,2 euro/ lună.

  Oferta completă adresată clienților persoane fizice poate fi accesată pe www.vodafone.ro, în magazinele fizice și în magazinele partenere.

  Tech Friday pentru companii, cu 50% discount

  Tehnologia devine și mai accesibilă pentru companii cu noile oferte de Black Friday, disponibile începând cu 10 noiembrie. Acestea includ reduceri la soluții tehnologice, gadgeturi, smartphone-uri și laptopuri. Clienții persoane juridice vor putea achiziționa cu o reducere de 50% soluțiile de semnătură electronică securizată, Secure Sign, de securitate cibernetică pentru dispozitive mobile, Smart Protect, pachetele Soft POS (soluție de încasare cu cardul prin smartphone) împreună cu smartphone-ul Samsung Galaxy S22 128GB DS 5G sau pachetele cu laptop și licență Microsoft 365.

  Pe lângă soluții pentru digitalizarea afacerilor, noii clienți persoane juridice vor putea achiziționa și gadgeturi și produse conectate precum trotinete electrice, aspiratoare-robot și purificatoare de aer, cu diverse planuri tarifare RED Infinity și un bonus de 35GB.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.