Fiona: primul concept al unei tablete pentru gaming la CES 2012 VIDEO

Cristian Gănescu
- 11.01.2012, 13:36 în Gaming
0

SHARES

Razer, liderul mondial în producţia hardware de înaltă performanţă, a prezentat, pe 10 ianuarie 2012, la CES (Consumer Electronics Show), Las Vegas, Nevada, cel mai nou concept, şi unicul în lume, de tabletă de gaming pentru jocurile PC, pe numele său de Proiectul Fiona.

Spre deosebire de tabletele obişnuite, care sunt folosite pentru gaming moderat, Fiona este proiectată pentru a rula cele mai noi apariţii în materie de jocuri, cu ajutorul unui sistem de control intuitiv, care conferă o experienţă “mobilă” fără precedent.

Razer a colaborat strâns Intel pentru a încorpora cea de-a treia generaţie de Intel® Core™ i7 processor în tableta Fiona.  Astfel, tableta are mai toate funcţiile unei PC.

Majoritatea jocurilor din ziua de azi rulează nativ pe tableta Fiona, nefiind necesară dezvoltarea separată a unor aplicaţii sau portarea jocurilor pe tabletă sau optimizarea lor.

Interfaţă PC Gaming dezvoltată special pentru tabletă

Echipa Razer a dezvoltat o interfaţă hibrid pentru proiectul Fiona, care are ca şi caracteristică principală un sistem integrat de “controller”, câte unul pe fiecare parte a tabletei, aceasta având posibilitatea rulării jocurilor acţionate de gamepad.

De asemenea, Fiona a fost dotată cu accelerometre şi un multi-touch screen foarte sensibil.

Pentru a intensifica experienţa de gaming, controllerele dezvoltă la maxim “force feedback”, astfel fiecare explozie, sau recul al unei arme, va fi simţită de către jucător.

Preţul estimat pentru tableta Fiona este sub 1000 de dolari americani, aceasta fiind disponibilă din al patrulea trimestru al 2012.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!