More

  Se lansează aplicaţia iOS Call of Duty: Elite

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Centralizatorul statistic al celor de la Activision, numit Call of Duty: Elite, a ajuns la numărul de un milion de abonaţi care plătesc serviciile oferite.

  Cu toate acestea, Activision dezvoltă şi mai mult serviciul, astăzi fiind programată lansarea aplicatiei pentru iOS a centralizatorului, ulterior urmând să fie lansată varianta pentru Android, pe 17 ianuarie 2012.

  Reprezentantul Beachhead Studio, Chacko Sonny, a dezvăluit că parte a motivului pentru care aplicaţiile nu sunt deja operaţionale este motiovată de cantitatea mare de informaţii pe care le-au obţinut de-a lungul timpului, cu fiecare lansare şi testare, lucru ce ajută foate mult pentru pregătirea aplicaţiilor temeinic, înainte de a fi scoase pe piaţă.

  Ambele aplicaţii pot fi descărcate gratuit. Cu ajutorul aplicaţiilor, utilizatorii pot personaliza şi posta echipamentele armelor, pot vizualiza meciuri recente, pot urmări progresul provocărilor din joc, cât şi progresul modului carieră, dar şi statistica procentajului între kills şi deaths.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.