Directorul de creaţie al jocului „Assassin’s Creed: Revelations” părăseşte UBISOFT

Cristian Gănescu
- 12.01.2012, 13:29 în Gaming
0

SHARES

Alexandre Amancio, director de creaţie, părăseşte UBISOFT, după o carieră de şapte ani la companie, pentru un post în marketing la Cossette, o companie de publicitate, a cărui sediu se află in Montreal, Canada, informează presa internaţională.

Alexandre Amancio a lucrat şi la popularul joc al anului 2008, Far Cry2, ca apoi să înceapă munca la Assassin’s Creed: Revelations, joc ce a primit nenumărate laude în review-uri şi a ridicat suma vânzărilor în preajma sărbătorilor, jocul fiind lansat in noiembrie 2011, la 3,02 miliarde de dolari americani. Dacă acest succes va determina UBISOFT să producă o urmare a jocului, va trebui să o facă fără un om cheie a echipei de dezvoltare.

La data de 11 ianuarie 2012, Cossette a anunţat pe website-ul companiei că Alexandre Amancio ocupă postul de director general de creaţie la sediul central al companiei.

Rămâne de văzut cum vor evolua jocurile din seria Assasin’s Creed, dacă vor avea o cădere dramatică, sau din contră, Ubisoft va reuşi să găsească un înlocuitor cu o viziune proaspătă ce va îmbunătăţi mai mult experienţa unui joc ca Assasin’s Creed.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!