More

  Versiunea demo a jocului Mass Effect 3 va fi lansată pe 14 februarie 2012

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  BioWare lansează versiunea demo a mult aşteptatului joc Mass Effect 3, lansare programată pentru luna martie, de ziua îndrăgostiţilor, pe 14 februarie 2012.


  Dacă de sărbătoarea Sfântului Valentin cadourile sunt sub forma buchetelor de flori şi a bomboanelor, cei de la BioWare s-au gândit la ceva mai în termeni de obiecte contondente, ascuţite şi cu mult „firepower”. Demo-ul va fi disponibil pe platformele Xbox Live, PlayStation, dar şi pentru PC.

  Versiunea demo va debuta cu prima parte, ceea ce va permite jucătorilor să înainteze, treptat, prin atacul iniţial al Reaperilor asupra Pământului. Demo-ul va beneficia şi de experimentarea noului mod pentru multiplayer co-op. De asemenea, pentru consola Xbox 360, jocul este compatibil cu Kinect, pentru funcţiile de recunoaştere vocală.

  După cum au anunţat cei de la BioWare, cei ce vor juca versiunea demo vor debloca armura N7 şi Cuţitele Omniblade din jocul Kingdoms of Amalur: Reckoning, ce urmează a fi lansat.

  Din păcate, versiunea demo nu va genera salvări care să fie disponibile pentru versiunea full a jocului, dar jucătorii vor avea posibilitatea să joace cu oricare dintre cele şase clase puse la dispoziţie, să aleagă genul(bărbat/femeie) caracterului şi să îşi personalizeze înfăţişarea şi abilităţile.

  În mare, detaliile sunt promiţătoare, iar faptul că dezvoltatorii încep să introducă în versiunile demo tot mai multe caracteristici disponibile în versiunea finală. Un minus este reprezentat de limitarea storylineului în versiunea demo, în versiunea finală neexistând posibilitatea continuării de la salvarea iniţială.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.