Skyrim’s Creation Kit va fi disponibil până la sfârşitul lunii

Cristian Gănescu
- 20.01.2012, 11:47 în Gaming
0

SHARES

Aflăm astfel că developerii care lucrează la jocul Elder Scrolls, după cum anunţă pe blogul lor, sunt pe cale să finalizeze munca la kitul de creaţie (Creation Kit) şi atelierul de aburi (Steam Workshop), ceea ce nu pot fi decât veşti bune pentru amatorii de kit şi aburi.

Pentru cei ce încă nu stiu ce este Creation kit, este vorba de un tool (program), care este separat, independent şi autonom de jocul Elder Scrolls, soft care îţi permite modificare fişierelor jocului, ceea ce duce la posibilitatea creării unor moduri, interfeţe pentru utilizatori şi adăugarea de noi elemente grafice în interfaţa jocului, elemente care nu ar fi disponibile în mod normal. La aceast punct imaginaţia mea a cam luat-o razna, deşi nu cred ca voi vedea cât de curând un „BattleCruiser” sau un „Siege Tank” în Skyrim – ăla mod! Dar să revenim.

Pentru cei ce nu stiu ce este “atelierul de aburi” (Steam Workshop), este vorba de posibilitatea ca STEAM să găzduiască modurile create cu ajutorul kitului de creaţie. Practic, Skyrim va face un pas mare în direcţia modurilor, şi a modului de distribuire a acestora.

Creation kitul va fi disponibil pentru descărcare, gratuit. Personal, sunt foarte bucuros ori de câte ori văd că un producător vine în întâmpinarea jucătorilor şi pun chiar ei la dispoziţie un tool prin care fiecare poate aduce o contribuţie la interfaţa jocului, mai ales când am trăit experienţa World of Wacraft, unde majoritatea addonurilor dezvoltate de jucători au ajuns să fie integrate de Blizzard în interfaţa jocului. Abia aştept primele moduri şi custom GUI.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!