More

  Criza nu i-a speriat de împătimiţii de jocuri. Vezi care este accesoriul de gaming favorit

  Jucătorii înrăiţi nu au renunţat la pasiunea lor nici pe timp de criză, piaţa accesoriilor fiind foarte puţin lovită, iar kit-urile cu volan au fost la mare căutare.

  “Piaţa accesoriilor de gaming a fost destul de puţin afectată de criza financiară. Sunt produse pentru pasionaţi şi cunoscatori care şi pe timp de criză au găsit resurse pentru hobby-urile lor. Nu am resimţit un impact puternic la nivelul cererii – criza a creat mai mult dificultăţi de natură financiară pentru producători şi retaileri  în a aduce pe rafturi produsele care să răspundă acestei cereri relativ constante. Produse nişate, cum sunt volanele şi accesoriile dedicate Guitar Hero s-au vândut peste aşteptări”, a declarat, pentru RTV.NET, Camelia Barbălată, country manager pentru România, Bulgaria şi Moldova a Logitech.

  Piaţa accesoriilor de gaming va creşte cu aproximativ 20% în 2012, ajungând la o valoare de 6 milioane de euro.

  Cele mai vândute produse Logitech în România sunt boxele şi „mauşii”, iar de Sărbători şi Valentine’s Day au avut mare succes camerele web. “Ca trend estimăm însă o creştere puternică pe gama accesoriilor dedicate tabletelor”,  a mai declarat Camelia Barbălată.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here