More

  Valve va lansa propria consolă sub numele de “Steam Box”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Potrivit site-ului theverge.com, compania Valve, cea care este şi în spatele platformei STEAM, cu servicii de gaming, vrea să intre în afacerile de hardware prin lansarea unei console proprii, care să rivalizeze cu liderii de pe piaţă, respectiv cu PlayStation 3 şi Xbox 360.

  Co-fondatorul ValveGabe Newell, a declarat recent pentru Penny Arcade că “dacă va trebui să vindem componente hardware, o vom face”.

  Plusul pe care l-ar aduce o astfel de lansare este plasarea motorului STEAM în centrul unui univers al gamingului. În acelaşi timp ea ar dubla tipul de servici pe care Google l-a implementat pentru Android.

  Dar cel mai interesant aspect ce ţine de abordarea Valve este că Steam Box nu va avea ca scop principal întrecerea celorlalte console ci intrarea în competiţie cu Apple şi noul serviciu Apple TV.

  Este posibil ca Steam Box să fie anunţat la GDC (Game Developers Conference), care se va desfăşura între 5 şi 9 martie 2012 , deşi există zvonuri care spun că se poate ca aceasta să fie anunţată la convenţia E3, în perioada 5-7 iunie 2012.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.