Xbox 360 pierde 229 de milioane de dolari

Cristian Gănescu
- 20.04.2012, 14:56 în Gaming
0

SHARES

În ciuda faptului că Xbox 360 continuă şi în acest semestru să se menţină în topul consolelor din SUA, vânzările au scăzut cu 16 procente, informează gamespot.com

Cu toate că Xbox 360, de cincisprezece luni consecutiv, este cea mai vândută consolă din SUA, sistemul Microsoft nu aduce niciun profit în zilele de astăzi.

Joi, 19.04.2012, compania Microsoft a dat publicităţii rezultatele pe trei luni, până la data de 31 martie, rezultate care arată o pierdere de 229 de milioane de dolari, înregistrată de divizia Entertainment & Devices, care include şi Xbox 360. Divizia a înregistrat vânzări de 1.62 miliarde de dolari în trei luni, cu 16 procente mai puţin comparativ cu anul trecut.

Microsoft a vândut 1.4 milioane de console Xbox 360 în ultimul semestru, cu 48 de procente mai puţin comparativ cu anul trecut. Compania a motivat scăderea vânzărilor prin “piaţa consolelor care este versatilă”.

În ceea ce priveşte compania Microsoft, ca întreg, aceasta a înregistrat 17.4 miliarde de dolari pe semestru, o creştere de 6 procente comparativ cu anul trecut. În ciuda acestui fapt, compania are o scădere a venitului net la suma de 5.1 miliarde de dolari pe semestru, comparativ cu anul trecut când a avut profit de 5.2 miliarde de dolari.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!