More

  Samsung a lansat computerul pe care îl poţi controla prin gesturi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics a anunțat lansarea noului All-In-One PC Seria 7 în cadrul Internationale Funkausstellung (IFA) 2012 ce dispune de cinci funcții de recunoaștere a gesturilor, ce permit un control comod al dispozitivului printr-o simplă mișcare a încheieturii de la o distanță de până la un metru.

  Utilizatorii trebuie să miște mâna către stânga sau dreapta pentru a da paginile unei cărți electronice, ori roti palma în sensul acelor de ceasornic, sau opus sensului acestora, pentru a schimba volumul sonorului în timpul unui film. Pentru a selecta o opțiune dintr-un program, trebuie să închidă palma, iar pentru a opri redarea unui film, să dea din mână în semn de „la revedere”. Această funcție oferă un plus de comoditate utilizatorilor.

  Este echipat cu a treia generație de procesoare Intel® Corei7, 8GB RAM, o placă grafică dedicată AMD Radeon HD și un display WQHD cu o rezoluție de 2560×1440, AIO PC Seria 7 dispune de funcții avansate de recunoaștere a mișcărilor, precum control multi-touch pentru 10 degete.

  „Piața de PC-uri All-In-One are un potențial de creștere considerabil datorită îmbunătățirii continue a tehnologiilor convergente. Noul All-In-One PC Seria 7 se ridică la promisiunile sistemului all-in-one, încorporând funcții software și hardware ce oferă o experiență de divertisment captivantă,” a declarat Seongwoo Nam, Vicepreședinte Executiv și Șef al Diviziei IT Solutions în cadrul Samsung Electronic

  Datorită noii platforme Windows 8, se preconizează o creștere accelerată a cererii pentru dispozitive All-In-One PC; aceste dispozitive vor beneficia de funcții din ce în ce mai inovatoare și, astfel, vor putea înlocui cu succes desktop PC-urile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.