More

  Se lansează consola Nintendo Wii U – Vezi ce specificaţii are

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pe data de 8 decembrie 2012, consola Nintendo Wii U va fi lansată in Japonia. NoobZ.ro îţi spune care sunt specificaţiile tehnice ale noii console Nintendo.

  Caracteristicile Consolei Nintendo Wii U

  Consola, dincolo de caracteristicile ce ţin de jocurile video, are o varietate de funcţionalităţi care au ca scop creşterea experienţei utilizatorului în materie de gameplay.

  • Miiverse: Miiverse este un nou sistem de comunicare care permite jucătorilor de peste tot din lume să împartă experienţa de joc, să discute despre strategii şi jocuri, să descopere conţinut nou. Prin acest sistem, Nintendo vrea să revoluţioneze modul prin care utilizatorii de Wii interacţionează, fiind un pas înainte şi o aliniere la cerinţele din zilele noastre;
  • Telecomandă TV: Telecomanda Wii U GamePad poate fi folosită şi pe post de telecomandă TV;
  • Near Field Communication (NFC): Telecomanda Wii U GamePad poate comunica cu dispozitivele wireless care sunt ţinute deasupra sa. Acest lucru deschide noi posibilităţi pentru activităţile de gaming;
  • Nintendo eShop: La pornire, magazinul digital va fi disponibil, oferind cele mai bune oferte pentru jocuri şi conţinut, cu posibilitatea descărcării de către utilizator;
  • Video Entertainment: Nintendo lucrează alături de Netflix, Hulu Plus, Amazon Instant Video, şi YouTube pentru a aduce experienţa vizionării videourilor prin intermediul Nintendo Wii U, iar, ca un plus, se zvoneşte de integrarea unui ecran secundar;
  • Video Chat: Folosind camera video integrată, utilizatorii pot comunica cu alţi posesori de Wii U, în timp real;
  • Browser de internet: Wii U vine cu un browser integrat care permite utilizatorilor, care deţin o conexiune wireless, să navigheze pe internet.

  Caracteristicile tehnice ale consolei Nintendo Wii U

  Dimensiuni: Aproximativ 4,6 cm înălţime, 26.7 cm lungime şi 17,3 cm lăţime.
  Greutate: Aproximativ 1,5 kg.
  Wii U™ GamePad
  Video:
  Suport pentru 1080p, 1080i, 720p, 480p şi 480i. Cabluri compatibile care includ HDMI, Wii D-Terminal, Wii Component Video, Wii RGB, Wii S-Video Stereo AV şi Wii AV.
  CPU: IBM PowerⓇ-based multi-core processor.
  GPU: AMD Radeon™-based High Definition GPU.
  Mediu de stocare: Memorie flash, internă. Permite şi utilizarea cardurilor SD şi a mediilor de stocare externă prin USB.
   Media: Disc optic Wii U şi Wii.
  Reţea: Wii U se poate conecta la internet prin conexiunea wireless (IEEE 802.11b/g/n). Consola dispune şi de patru porturi USB 2.0 – două în faţă şi două în spate – la care se pot conecta adaptoare Wii LAN.

  Consola Nintendo Wii U va avea un preţ de aproximativ 250 Euro, pentru Japonia, la pachetul Basic, existând si pachetul Premium.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.