Windows 8 va fi lansat cu bug-uri încă nerezolvate

Cristian Gănescu
- 26.09.2012, 7:39 în PC
0

SHARES

Microsoft va lansa sistemul de operare Windows 8 înainte de a fi complet optimizat, cu bug-uri încă nerezolvate, potrivit directorului general al Intel, Paul Otellini, citat de Bloomberg.

Şeful Intel a afirmat într-o întâlnire cu angajaţii din Taiwan că Windows 8 are încă nevoie de îmbunătăţiri înainte de a fi gata de apariţia pe piaţă, potrivit unei surse care a fost prezentă la conferinţă.

Intel este cel mai mare producător de microprocesoare din lume şi cel mai important partener al Microsoft.

Microsoft a programat lansarea Windows 8 pentru 26 octombrie. Noua variantă a celui mai popular sistem de operare pentru PC-uri aduce ca noutăţi design-ul dezvoltat şi optimizat pentru interfaţă touch-screen, compatibilitatea omogenă cu tablete şi PC-uri tradiţionale.

Windows 8 Entreprise. Descarcă şi testează

Totodată, Microsoft va oferi o variantă a Windows 8 creată pentru platforma hardware a grupuli britanic ARM Holdings, care domină piaţa procesoarelor pentru smartphone-uri şi tablete. Intel încearcă să-şi facă loc pe piaţa gadget-urilor mobile cu microprocesoare cu un consum redus de energie pe arhitectura tradiţională „x86”, care echipează majoritatea PC-urilor, serverelor şi consolelor de jocuri.

Citeşte articolul integral pe ECONOMICA.NET

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!