More

  Cum să downloadezi mai repede de pe internet

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Internetul este cu siguranţă cea mai rapidă metodă de a obţine tot felul de informaţii, chiar şi cele multimedia. Iată aşadar ce trebuie să faceţi pentru a dispune de o viteză mai mare de download.

  1. Verifică pentru început viteza conexiunii tale de internet. Aceasta poate fi testată aici. Dacă aveţi router, salvaţi-vă datele şi actualizaţi firmware-ul.

  2. Înainte de a porni orice proces de download, ar fi bine să realizaţi o defragmentare a computerului, să rulaţi un registry cleaner, dar şi să folsiţi un TCP Optimizer.

  3. Închide orice program de care nu ai nevoie atunci când începi procesul de download. Îţi va ajuta computerul să-şi gestioneze mai bine resursele pentru transferul de date. Ba chiar este de preferat să faci acest lucru atunci când nu ai nevoie de calculator.

  4. Prioritizează download-urile. Descarcă mai întâi materialele pe care le vrei urgent. Informaţiile de care nu ai nevoie imediat este de preferat să le porneşti mai târziu, de preferat după finalizarea proceselor pornite anterior. Cu cât descarci mai multe documente deodată, cu atât mai lent se va încheia activitatea.

  Citeşte continuarea pe ECONOMICA.NET

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.