Vânzări record în Marea Britanie, după lansarea celui mai nou model de PS3 VIDEO

Cristian Gănescu
- 2.10.2012, 9:13 în PC
0

SHARES

Vânzările consolei PS3 au crescut cu 138%, potrivit GFK. Noobz.ro îţi spune care este motivul succesului pe care îl are PS3 în Regatul Unit al Marii Britanie.

Cifrele date publicităţii pe 1 octobrie 2012, de către GFK, arată o creştere considerabilă de 138%, comparabil cu săptămâna precedentă, a vânzărilor pentru piaţa din Marea Britanie a consolei PS3. Vânzările record vin ca urmare a lansării noului model de consolă, model dotat cu un mediu de stocare de 500GB.

Noul model a fost lanasat pe 28 septembrie 2012, iar vânzările înregistrate a uimit pe toată lumea. GFK a mai precizat faptul că vânzările noului model de PS3 are o pondere de 37% din vânzările totale a consolei PS3, în săptămâna respectivă.

În afară de mediul de stocare de 500GB, noua consolă are dimensiuni reduse faţă de modelele precedente, iar greutatea a fost şi aceasta redusă considerabil, cu aproximativ 25 de procente.

Noul model PS3 este disbonibil atât cu mediu de stocare de 500GB cât şi 250GB, iar culorile disponibile sunt alb şi negru.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!