More

  Worms™ Revolution disponibil pe STEAM

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Fanii seriei Worms vor fi bucuroşi să afle că s-a lansat un nou joc, Worms™ Revolution. Acesta este disponibil pentru achiziţionare şi pe magazinul virtual STEAM. Alfă pe NoobZ.ro ce aduce nou jocul.

  Worms™ Revolution se bazează pe acelaşi tip de strategie pe ture ca şi celelalte jocuri din serie, iar acum fanii vor beneficia de o experienţă grafică 3D, avansată, păstrând în acelaşi timp funcţionalitatea şi gameplay-ul clasicului mod 2D.

  Jocul pune la dispoziţia jucătorilor modul single player, care are atât misiuni de tip puzzle, cât şi tip campanie, dar şi un mod de multiplayer la nivel local cât şi online.

  O nouă caracteristică principală este reprezentată de posibilitatea de a alege una dintre cele patru clase: Soldat, Cercetaş, Om de ştiinţă sau Infanterist. Jucătorii pot debloca, în total, 16 râme, câte patru pentru fiecare clasă.

  Fiecare râmă poate fi personalizată cu diferite obiecte de îmbrăcăminte, accesorii, iar fiecare tip de râmă are o caracteristică unică ce se manifestă prin dansuri de victorie, sunete de bătălie sau pietre funerare.

  Jocul beneficiază şi de un editor de nivele, cu ajutorul căruia utilizatorii îşi pot crea propriul nivel pe care il poate testa.

   Cerinţe de sistem

  Minimum:

  OS: Windows XP
  Processor: Dual Core CPU
  Memory: 2 GB RAM
  Graphics: NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB) or Radeon HD 3650 (512 MB)
  Alte cerinţe: Conexiune la internet

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.