More

  Nikon COOLPIX S800c acum disponibil pentru precomandă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noua cameră realizează fotografii de cea mai bună calitate şi are acces la aplicaţiile din Google Play, reţele de socializare sau jocuri. Camera Nikon COOLPIX S800c este singura cu sistem de operare Google Android şi este disponibilă prin precomandă în magazinele Germanos Telecom România.

  Cameră foto şi tabletă într-un singur aparat

  Noua cameră foto are un senzor CMOS de 16MP iluminat din fundal şi un procesor EXPEED, astfel imaginile şi filmele realizate vor fi clare în orice condiţii de lumină, iar obiectivul NIKKOR cu zoom optic 10x (25–250mm) permite fotografierea obiectelor şi a peisajelor la cea mai bună calitate.

  Dispozitivul înregistrează video Full HD (1080p) cu sunet stereo, dispune de funcţie mecanică de reducere a vibraţiilor, funcţie anti-înceţoşare, funcţie de detecţie a mişcării, dar şi cea de selector (BSS), care facilitează alegerea automată a celor mai clare fotografii dintr-o succesiune de zece instantanee.

  Caracteristicile unei tablete sunt acum disponibile şi într-un aparat foto. Nikon COOLPIX S800c utilizează sistemul de operare Android 2.3, care permite accesul direct de pe camera foto la aplicaţiile disponibile în Google Play sau la reţelele de socializare.

  Astfel, fotografiile pot fi trecute prin filtrele aplicaţiilor direct de pe camera foto, fără să mai fie necesară descărcarea lor pe un computer. Dispozitivul permite conectarea la Internet prin intermediul unei reţele Wi-Fi; distribuirea rapidă, prin intermediul reţelelor sociale, a celor mai importante momente surprinse în fotografii este acum la îndemână, fără alte operaţiuni intermediare.

  Camera foto Nikon COOLPIX S800c are o memorie internă de 1,7 GB pentru stocarea fotografiilor şi 680 MB pentru aplicaţii, spaţiu care poate fi mărit până la 32GB prin intermediul unui card de memorie SD/SDHC.

  Dispozitivul dispune şi de GPS încorporat care recunoaşte locul unde a fost realizată fotografia. Aparatul foto are încorporată aplicaţia myPicturetown.com, care permite stocarea online de fotografii şi posibilitatea vizualizării acestora din orice loc. Mai mult, camera vine împreună cu geanta Lowepro Tahoe, un card de 8GB ultra SDHC şi cu trepiedul Joby Gorillapod Micro 250.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.