More

  Analiștii afirmă că iPhone 5S va avea o nouă „caracteristică bombă”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HTC, Sony și Samsung au lansat deja device-uri de top iar Motorola/Google se află la aproape 2 luni distanță față de evenimentul Google I/O și de anunțurile pe care le va face atunci. Asta înseamnă că e timpul ca analiștii să vorbească din nou despre Apple. Ultimele „analize” spun că iPhone 5S (dar mai degrabă iOS) va avea o nouă „caracteristică bombă”, lucru pe care, în mod evident, Apple trebuie să-l furnizeze., informează Phone Arena
  Analistul Katy Huberty de la Morgan Stanley poate fi considerată o sursă de încredere devreme ce s-a întâlnit de curând cu CFO-ul Apple, Peter Oppenheimer. Huberty spune că „Apple ne va surprinde anul acesta” cu o „caracteristică bombă care va atrage progresiv consumatorii către platformă”. Ea a afirmat că această caracteristică va fi lansată inițial pe iPhone 5S dar a subliniat în mod clar că, indiferent care va fi îmbunătățirea, aceasta va fi o caracteristică a soft-ului pentru că va crește „valoarea celor 500 milioane de conturi Apple”.
  Știut fiind faptul ca variantele „S” ale iPhone nu prezintă schimbări ale design-ui exterior și că Apple se concentrează mai mult pe îmbunătățiri ale performanței și soft-ului la aceste variante, devine ușor de presupus că aceasta va fi o caracteristică software. Bineînțeles ca ne-ar plăcea să vedem o „caracteristică bombă” de la Apple pentru că asta ar însemna ceva mai îndrăzneț și mai impresionant decât ceea ce am văzut de la Apple în ultima vreme. Evident că ar fi frumos să vedem și câteva schimbări ale interfeței dar asta nu ar fi chiar o „caracteristică bombă”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.