More

  Sony lansează în România noua gamă de televizoare BRAVIA

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony lansează în România noua gamă de televizoare BRAVIA® HDTV, ce a fost prezentată anul acesta la Consumer Electronics Show în Las Vegas.

  • Noile modele dispun de aplicații speciale de divertisment și oferă cea mai bună calitate a imaginii
  • Cu Triluminos Display ai parte de cel mai larg spectru de culori pentru imagini foarte realiste
  • Sony lansează campania pan-europeană “Perechea perfectă” prin care, la achiziționarea unui televizor Bravia W8 sau W9*, clienții primesc un smartphone Xperia L, respectiv Xperia Z

  Noile televizoare BRAVIA aduc consumatorilor de tehnologie și servicii de conținut, alături de imagini foarte realiste și calitate audio impresionantă. Noua gamă va fi disponibilă la partenerii Sony din România la finalul lunii mai.

  În această vară, clienții Sony vor putea achiziționa televizoarele W8 și W9, cadrul campaniei pan-europene ”Perechea perfectă” – BRAVIA W8 cu telefonul Xperia L, iar BRAVIA W9 cu telefonul mobil Xperia Z. Campania se derulează în perioada 29 mai – 14 iulie a.c. în magazinele Sony Center, Media Galaxy, Altex, Domo, Flanco, eMAG, METRO și Carrefour. Mai multe informatii găsiți pe: www.sony.eu/braviapromotion și în magazinele partenere.

  “Noua gamă de televizoare BRAVIA combină cele mai actuale tehnologii, de la TRILUMINOS Display, la sistemul de sunet Magnetic Fluid Speakers, sau NFC. Televizoarele formează perechea perfectă cu smartphone-ul Xperia, pentru că datorită funcției NFC One-touch mirroring, permite utilizatorilor să vizualizeze instant conținutul din smartphone pe ecranul mare al televizorului. Invităm consumatorii să meargă în magazine și să experimenteze acest lucru”, declară Lucian Rădulescu, Country Head Sony pentru România, Bulgaria și Republica Moldova.

  Inovația aduce imagini uimitoare

  Noua gamă BRAVIA W include modelele  KDL-W905A, KDL-W805A, KDL-W650A

  Toate modele din noua gamă au modul Wi-Fi încorporat și vin echipate cu cel mai apreciat procesor de imagine de la Sony, X-Reality PRO, care oferă detalii incredibile și culori uimitoare, indiferent de sursa imaginilor. Această serie beneficiază și de Motionflow XR™, pentru cea mai bună experiență atunci când sunt vizualizate filme cu scene de acțiune rapidă sau gaming.

  Noul televizor Sony BRAVIA W905A încorporează tehnologia TRILUMINOS Display cu iluminare LED pentru a prezenta culori bogate, realiste, cu tonuri subtile, redând în același timp și culorile puternice și nuanțe de roșu, albastru și verde, greu de reprodus. Prin integrarea tehnologiei proprietare Sony **Punctului cuantic, noul W905A oferă o paletă largă de culori și o experiență de vizionare foarte realistă și animată, cu o profunzime impresionantă a imaginii.

  Totodată, modelele din seria W905A integrează un sistem de sunet de 1,2 m cu un design unic, pliat inteligent într-o unitate compactă ascunsă în spatele ecranului. Chiar dacă boxele sunt ascunse, acestea reproduc sunetele intense de bass și pe cele medii, aducând o notă puternică filmelor de acțiune, muzicii și dialogurilor și producând aceeași extensie de bass ca o boxă de mari dimensiuni.

  Noile televizoare Sony BRAVIA W includ funcția Screen Mirroring via Wi-Fi, iar modelul W905A dispune de o telecomandă cu tehnologie NFC pentru o experiență One-touch completă. În plus, toate cele trei dispun de port MHL, care permite conectarea prin cablu a telefonului mobil, a tabletei, sau a altor dispozitive portabile la televizor.

  Datorită Sony Entertainment Network, noile televizoare BRAVIA devin centrul de divertisment care îți oferă o experiență digitală de ultimă oră, prin accesul la Internet și aplicațiile online favorite, precum YouTube™, Twitter, Skype sau Facebook®.

  Modelul KDL-W905A  este disponibil cu o diagonală de 55 inci si 46 inci, iar modelul KDL-W805A este disponibil în două variante, de 55-inci și 47-inci. Modelul KDL-W650A este disponibil in doua variante de 32-inci si 42”.

  Specificațiile noii linii BRAVIA LCD

  Modelele W900A disponibile  în varianta 55”/46”/40”

  Modelele W802A disponibile  în varianta 55”/47”/42”

  Modelele W650A disponibile  în varianta  42” și 32”

  X-Reality PRO
  TRILUMINOS Display
  Motionflow XR 800Hz
  Active 3D
  Long Duct Speaker
  Clear Phase
  S-FORCE Front Surround 3D
  NFC One-touch mirroring TV SideView
  Sony Entertainment Network
  Super Multi Format USB Play

  X-Reality PRO
  Motionflow XR 400Hz
  Passive 3D
  Bass Reflex Box Speaker
  Clear Phase
  S-FORCE Front Surround 3D
  NFC One-touch mirroring TV SideView
  Sony Entertainment Network
  Super Multi Format USB Play

  X-Reality PRO
  Motionflow XR 200Hz
  Bass Reflex Box
  Clear Phase Speaker
  S-FORCE Front Surround 3D
  Screen Mirroring
  TV Side View
  Sony Entertainment Network
  Super Multi Format USB Play

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.