More

  Final Fantasy XIV: A Realm Reborn intră în faza a treia testului BETA

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Popularul MMO din seria Final Fantasy intră în cea de-a treiafa faya de testing beta în luna iunie. Următoarea fază va include testarea versiunii pe platforma PlayStation3 şi caracteristica de „player-matching”, prin care jucătorii sunt distribuiţi automat, în joc, pe echipe.

  Square Enix a anunţat intrarea în faza a treia a testării BETA începând cu data de 14 iunie 2013. Fanii Final Fantasy, care utilizează PS3, pot accesa jocul pentru a-i testa funcţionalităţile.

  Testarea pentru PS3 va coincide cu testarea jocului şi pentru PC. Jucătorii care au cont pentru jocul original Final Fantasy XIV, versiunea pentru PC, se vor califica automat ca testeri , în cea de-a treia fază. Nivelul maxim al caracterelor va rămâne la 35.

  Sistemul de distribuire automat al jucătorilor pe echipe prin sincronizarea acestora în funcţie de nivelul caracterelor va fi disponibilă pentru test.

  Zonele de leveling Limsa Lominsa şi Ul’dah au fost adăugate pentru această sesiune de test. Jocul va fi lansat pe 27 august, pentru PS3 şi PC.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.