More

  SEGA și SKIN relansează în România colecția TOTAL WAR de jocuri istorice de strategie și tactică

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Toate cele opt jocuri istorice TOTAL WAR sunt acum disponibile la prețuri excelente, în magazinele de specialitate, online și de tip hipermarket. Colecție realizată cu sprijinul partenerilor ROCCAT și Toshiba.

   SEGA și SKIN au relansat în România cea mai importantă colecţie de jocuri istorice de strategie şi tactică a tuturor timpurilor: TOTAL WAR. Jocurile sunt disponibile în magazine de specialitate, online și de tip hipermarket cu începere din această săptămână.

  „Nu uitați că niciun lider militar nu a atins vreodată măreția fără a da dovadă de curaj.“

  Karl Von Clausewitz

  „Războinicii victorioși întâi câștigă și apoi pornesc la război, în timp ce războinicii învinși pornesc la război și apoi încearcă să câștige.“

  Sun Tzu

  *Monumentul Sverd i fjell (Săbii în munte) lângă Stavanger, Norvegia, comemorează bătălia de la Hafrsfjord (872 d.Hr.), în urma căreia țara a fost unificată pentru prima dată sub un singur monarh.

  Colecţia Total War este compusă din opt titluri de referinţă atât pentru pasionații de jocuri de strategie pe ture (Turn-Based Strategy) și tactică în timp real (Real Time Tactics) pe PC, cât și pentru pasionații de istorie, tehnică militară, evoluția războiului terestru și naval, geopolitică și economie:

  – Shogun: Total War Gold Edition (include expansion Mongol Invasion) – 14,99 de lei

  – Medieval: Total War Gold Edition (include expansion Viking Invasion) – 14,99 de lei

  – Rome: Total War Gold Edition (include expansion Barbarian Invasion) – 19,99 de lei

  – Rome: Total War – Alexander (expansion pentru Rome: Total War) – 14,99 de lei

  – Medieval II: Total War Gold Edition (include expansion Kingdoms) – 19,99 de lei

  – Empire: Total War – 24,99 de lei

  – Napoleon: Total War – 24,99 de lei

  – Shogun 2: Total War – 29,99 de lei

  Colecția acoperă o perioadă de aproximativ 2000 de ani ai istoriei Europene și mondiale, de la Războaiele Punice și până la declinul samurailor în Japonia secolului al 19-lea. Studioul din spatele acestei serii impresionante de jocuri este The Creative Assembly, care pregătește pentru lansare în toamna acestui an un nou joc: TOTAL WAR: Rome II. Studioul britanic, cu 200 de angajați, a fost fondat la 18 august 1987 și are o vastă experiență în domeniul jocurilor video. Un lucru mai puțin cunoscut este faptul că The Creative Assembly a produs jocul FIFA International Soccer, lansat în iulie 1993.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.