Microsoft apelează la Hollywood pentru popularizarea Xbox One

Cristian Gănescu
- 5.06.2013, 12:29 în PC
0

SHARES

Se zvoneşte că CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer, apelează la numele mari de la Hollywood, dar şi la directorii de televiziuni, pentru popularizarea noii console Xbox One.

Publicaţia, din Hollywood, Deadline susţine că Ballmer a avut o serie de întâlniri cu mai multi directori de televiziune în încercarea de a-i câştiga de partea sa pentru menţinerea stării de entuziasm a lansării noii console Xbox.

Printre cei cu care Ballmer s-a întânit se numără CEO-ul CBS,  Leslie Moonves şi Patrick Whitesell, care este co-CEO a William Morris Endeavor, o puternică agenţie de la Hollywood.

Ballmer ar fi evidenţiat potenţialul pe care îl are Xbox One pentru dezvoltarea mai multor puncte de interes a publicului larg, accentuând posibilitatea oferirii unei “tehnologii sofisticate”.

La anunţarea Xbox One, Microsoft a evidenţiat numărul mare de opţiuni în ceea ce priveşte elementele de divertisment ale platformei. Utilizatorii au posibilitatea conectării unui stream live prin intermediul dispozitivului, iar datorită parteneriatului cu NFL, utilizatorii potaccesa statisticile jucătorilor pe ecran, în timp ce urmăresc transmisia live al unui meci.

Microsoft a anunţat şi un parteneriat cu ESPN şi o serie televizată a Halo. Steven Spielberg este implicat în această producţie, dar nu există detalii suplimentare despre rolul său în acest proiect.

The Xbox One va fi disponibil la finele acestui an.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!