ICEEFEST Day 1: Galerie FOTO

Cristian Gănescu
- 6.06.2013, 9:59 în PC
0

SHARES

ICEEfest – prescurtare de la la Interactive Central and Eastern Europe Festival – este noul brand sub care evenimentul lansat local ca RoNewMedia in 2008 a atacat, incepand de anul trecut, piata marilor evenimente din domeniul tehnologiei si industriei digitale din regiune.

Agenda evenimentului anunta, atat pentru ziua 1, 6 iunie, cat si pentru ziua 2, 7 iunie, un festival major care va aduna in jur de 2.500 de participanti in cele 2 sali de conferinte si alte doua spatii VIP la care se vor adauga zonele dedicate expozitiei de tehnologie si evenimentele colaterale din zona de entertainment.

Printre speakerii confirmati pentru 6 si 7 iunie se numara:

Tom Eslinger, Worldwide Digital Creative Director, Saatchi & Saatchi, primul presedinte al juriului Cannes Cyber si Mobile Lions;

Geoffrey Hantson, Executive Creative Director, Duval Guillaume Modem, considerat unul dintre cei mai creativi 25 de oameni din advertising, castigator a 14 premii Cannes Lions – dintre care 8 de aur – agentia sa fiind si cea mai premiata la Eurobest 2012, cu 23 de premii;

Gideon Amichay, CEO & founder, No, No, No, No, No, Yes, cel mai premiat creativ din Israel, cu 19 premii Cannes Lions si 9 Clio Awards la activ, presedinte al juriului Direct Lions la Cannes in 2012;

Steve Vranakis, Executive Creative Director, Google Creative Lab, listat de doua ori printre cei mai buni 10 creativi in zoua digitala, in 2009 si 2010.

Carlo Cavallone, Executive Creative Director si Stephanie Newman, Strategy Director la 72and Sunny Amsterdam. Agentia a castigat Press Grand Prix la Cannes Festival of Creativity si a fost desenata agentia anului in Olanda.

Martin Talks, Digital President, DRAFTFCB UK, una dintre cele mai apreciate agentii din Regatul Unit si din lume;

Gilad Coppersmith, SVP Digital & Innovation Catalyst World Markets, Mediabrands Worldwide;

Martin Brooks, CEO, http://www.iceefest.com/ – Digital Agency of the Year by Campaign (2012) in UK;

Dirk Singer, Founder, Rabbit – Social Agency of the Year 2012 in UK;

Chris Clarke, Chief Creative Officer, Lbi pentru 17 tari;

Lars Samuelsen, Digital Strategy Director EMEA, Grey;

Rupert Slade, Head of PHD International, Central & Eastern Europe, desemnata de AdWeek “Global Agency of the Year”.

Festivalul este organizat de Thinkdigital Romania in parteneriat cu Orange si cu sprijinul Microsoft – prin Internet Explorer 10 si Windows 8 – si se va desfasura in 6 si 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Shopping City.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!