More

  La ce să ne aşteptăm de la iPhone 6

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Săptămâna viitoare are loc conferinta Apple Worldwide Developers Conference (WWDC), iar există foarte multe zvonuri despre cum va arăta viitorul dispozitiv iPhone 6. Au trecut nouă luni de la lansarea iPhone 5, iar consumatorii devin din ce în ce mai nerăbdători. Chiar dacă nu vom obţine nicio informaţie oficială, din partea Apple, la conferinţa de săptămâna viitore, există un număr foarte mare de informaţii care au “scăpat” în piaţă.

  iPhone din aur

  Un zvon ar fi că Apple pregăteşte un iPhone auriu. Au apărut o serie de poze care sugerează că există un model suflat cu aur. Până acum, iPhone-ul a fost asociat cu alb, negru şi argintiu. Este posibil ca în cazul noului iPhone 6 să avem parte de o nouă culoare de care dispozitivul va beneficia.

  iPhone-ul de 128 GB

  Un aspect care este sensibil pentru toţi utilizatorii de smartphone este mediul de sticare. Şi pentru acest capitol există informaţii că Apple pregăteşte iPhone-ul de 128 GB. Această caracteristică este destul de credibilă în ideea în care, la începutul anului 2013, Apple a lansat o versiune iPad de 128 GB. Deşi este posibil, nu ar exista un interes imediat de a furniza această caracteristică din moment ce exista serviciul cloud, unde sunt stocate fişiere pentru muzică, filme, documente, etc., care poate fi accesat foarte usor.

  Interfaţa iOS va fi aplatizată

  Foarte mulţi utilizatori pun mare preţ pe interfaţa dispozitivelor. Apple a fost recunoscut pentru crearea iconiţelor pentru aplicaţii de o aşa manieră încât să funcţioneze ca obiecte pe care le găsim şi în viaţa reală, accentul fiind pe tridimensionalitate. Se zvoneşte că noua interfaţă iPhone 6 va fi aplatizată, acesta apropiindu-se de interfaţa Windows 8. Nimeni nu se aşteaptă ca Apple să imite pur şi simplu interfaţa Windows, dar o schimbare radicală către acestă disrecţie este posibilă.

  Versiune ieftină de iPhone – iPhone mini

  Există foarte multe zvonuri despre un iPhone mai ieftin faţă de celelalte modele, ba chiar despre un “iPhone-mini”. iPhone-ul ieftin (sau “mini”) ar fi construit din materiale de plastic. La capitolul “design”, chiar dacă Apple va scoate o versiune “mini”, este puţin probabil ca acesta să arate ca o versiune veche de iPhone.

  AirDrop pentru iPhone

  Apple a introdus AirDrop pentru computerele Macintosh în anul 2011, odată cu lansarea sistemului de operare Lion. Acestă caracteristică WI-FI ad-hoc permite inter-conectarea a două computere, prin aceeaşi reţea, pentru a schimba fişiere. Această funcţionalitate este foarte folositoare, atât pentru business, cât şi pentru utilizarea casnică. Se speculează că această funcţionalitate va fi disponibilă şi pentru noul iPhone.

  Revenim cu mai multe detalii şi de la Conferinţa Apple, care va avea loc săptămâna viitoare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  2 Comments

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.