More

  Creatorul Assassin’s Creed dă în judecată Ubisoft

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Patrice Desilets a intentat un proces editorului Ubisoft, cerând daune de 400.000 de dolari şi drepturi pentru francisa “1666”.

  După concedierea sa, luna trecută, din cadrul companiei, creatorul Assasin’s Creed, Patrice Desilets, a intentat un proces împotriva Ubisoft.

  La Presse, prin intermediul Game Informer, a obţinut informaţii despre miza procesului, respectiv suma de 400.000 de dolari şi dreptul de a achiziţiona francisa “1666”.

  Parte din înţelegea cu publicistul THQ, Desilets a acordat control total asupra părţii creative a jocului. Cu toate acestea, atunci când Ubisoft a cumpărat proiectul, împreună cu studioul de dezvoltare, acest control ar fi fost pierdut, ducând, inevitabil, la o cădere.

  Un reprezentant Ubisoft a confirmat, pentru Game Informer, că au primit citaţia din partea Desilets şi că, în prezent, aceştia analizează opţiunile pentru acordarea unui răspuns oficial.

  Desilets susţine că a fost concediat fără niciun temei real. Într-o declaraţie transmisă presei, a susţinut că este vorba de rea voinţă din partea Ubisoft şi că este pregătit să riposteze.

  Ubisoft ar mai fi concediat pe producătorul Jean-François Boivin. CEO-ul Ubisoft, Yves Guillemot, a confirmat că în cursul lunii mai, s-a luat o decizie de suspendare a dezvoltării jocului “1666”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.