0

SHARES

TOP 5 cele mai utile aplicații pentru călătorie

NoobZ
- 10.06.2013, 13:16 în PC

Dacă ai de gând să pleci într-o excursie sau într-o călătorie de lungă durată, trebuie să fii pregătit. Cum? Cu aplicații folositoare. Am pregătit pentru voi un top al celor mai utile aplicații Apple pentru drumeții.

trip-it

Pe primul loc se află Tripit, o aplicație gratuită care îți poate organiza fără prea mult stres trip-ul pe care vrei să-l faci. Pentru o călătorie ai nevoie de o mulțime de rezervări, aranjamente pentru ocuparea camerei de hotel și alte lucruri care necesită confirmări telefonice și prin e-mail. Fie că vrei să pleci la Disneyland sau în Hong Kong, Tripit va organiza toate documentele venite prin e-mail după dată și oră. Mai mult decât atât, aplicația poate monitoriza ora la care vă pleacă avionul, poate obține alerte atunci când se eliberează un loc și trimite e-mail-uri companionilor tăi.

skypeLocul secund este ocupat de aplicația Skype. Atunci când călătorești într-o zonă în care nu există acoperire pentru semnal, sau într-o țară care nu dispune de convorbiri telefonice internaționale, Skype va economisi fără îndoială cei mai mulți bani. Tot ce trebuie să faceți este să vă aflați într-o zonă cu conexiune Wi-Fi și să descărcați aplicația.

Vezi topul celor mai utile aplicații pentru călătorie pe LikeIT.ro

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!