0

SHARES

Apple a anunţat Macbook Air cu procesor Intel Haswell

Cristian Gănescu
- 11.06.2013, 12:06 în PC

Apple a anunțat o îmbunătăţire a laptopului Macbook Air. Noile dispozitive Apple MacBook Air vor fi disponibile în variantele de 11.6 inch și 13.3 inch şi vor fi echipate cu procesoare Intel Haswell.

Apple a promis că aceste chip-uri vor creşte performanța grafică și măresc perioada de funcţionare a dispozitivului. Apple susţine că Macbook Air are o perioadă de funcţionare de nouă ore, pentru modelul de  11.6 inchi, respectiv până la 12 de ore pentru cel de 13.3 inch.

„Aceste laptopuri aduc cel mai important aspect pe care îl dorim la un dispozitiv portabil – durata de funcţionare a bateriei” a declarat un oficial Apple.

Datorită procesoarelor Intel Haswell, noile modele MacBook Air vor fi capabile să pornească în numai două secunde, iar regimul de “stand-by” ajunge până la 20 de zile. Există, de asemenea, support pentru 802.11a / C WiFi, despre care care Apple spune că va oferi viteze de internet de până la trei ori mai rapide.

Apple MacBook Air va fi disponibil în Marea Britanie incepând cu data de 10 iunie 2013. Preţul modelului de 11.6 inch porneşte de la 849 lire sterline, iar modelul de 13.3 inch va avea un pret de 949 lire sterline.

Apple lucrează şi la un nou model de Macbook Pro. Dispozitivul dispune de tehnologia procesoarelor cilindrice, Intel Xeon, memorie îmbunătăţită, conectivitate Thunderbolt 2, suport pentru display 4K și procesoare dublu Workstation – este primul dispozitiv Macbook de acest fel.

Apple a lansat, de asemenea, sistemul de operare de ultimă generaţie, Mac OS X, numit Mac OS X 10.9 Mavericks.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!