More

  Orange lansează serviciile TV. Oferă 100 de canale, dintre care 42 HD

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange Romania a anunţat azi lansarea serviciilor de televiziune prin satelit. Operatorul telecom oferă 100 de canale TV, dintre care 42 în format HD.

  Disponibil acum pe televizor şi computer, prin satelit şi prin internet, iar în curând pe smartphone şi tabletă, serviciul Orange TV oferă acces la cel mai mare număr de canale HD din România, peste 40 de canale HD, dintre care 26 de posturi în premieră pe piaţă în format HD.

  Canalele TV sunt transmise prin intermediul satelitului SES Astra, poziţionat pe orbita Pământului la 31,5º E, coordonate care asigură cea mai extinsă acoperire şi cel mai puternic semnal la nivelul întregii ţări. Totodată, antena de recepţie, cu dimensiuni reduse şi capacitate puternică de preluare a semnalului, amplasată la domiciului clientului, asigură o calitate excelentă a semnalului audio-video.

  „Astfel, prin Orange TV oferim un conţinut variat, disponibil pe mai multe tipuri de ecrane, o transmisiune prin satelit cu cel mai bun semnal audio-video, cel mai mare număr de programe HD din România, posturi TV în premieră în România, şi punem la dispoziţia clienţilor noştri echipe de asistenţă şi service dedicate, instruite la standardele Orange. Vom continua să ne dezvoltăm şi să investim, pentru a asigura cea mai bună calitate a tuturor serviciilor Orange, bine adaptate la cerinţele clienţilor”, a declarat Jean-Francois Fallacher, CEO Orange România.

  Clienţii pot alege unul dintre cele trei abonamente disponibile, Local HD, World HD sau Universe HD, în funcţie de programele pe care doresc să le urmărească. Acestea oferă acces la canale româneşti şi internaţionale pe gusturile tuturor membrilor familiei, precum si la canale de interes general, de ştiri, muzică, filme, sport, documentare ori canale TV pentru copii, într-un mix optim de canale HD şi SD.

  Serviciul Orange TV prin satelit permite restricţionarea accesului copiilor la oricare dintre canale şi configurarea a până la 5 liste personalizate de canale favorite, în care posturile TV pot fi ordonate în funcţie de preferinţe.

  Dezvoltat în cadrul unor parteneriate puternice realizate cu furnizori cu expertiză la nivel internaţional, precum SES Astra, GlobeCast (parte din grupul Orange), Dailymotion (parte din grupul Orange), Viacces-Orca (parte din grupul Orange), Dishstone şi Samsung, serviciul Orange TV face parte din strategia grupului Orange de a oferi clienţilor acces la servicii de conţinut pe toate tipurile de ecrane disponibile.

  Orange TV este disponibil tuturor celor interesaţi, indiferent dacă sunt sau nu abonaţi Orange în prezent, şi nu implică folosirea altor servicii din portofoliul Orange. Utilizatorii pot alege un contract pe 12 sau 24 de luni la Orange shop, precum şi în magazinele partenere Orange din toată ţara. Tarifele pentru un abonament pe 24 de luni pornesc de la 5 euro (TVA inclus), în funcţie de pachetul ales, la care se adaugă taxele aferente echipamentului şi punerii în funcţiune a serviciului. Abonaţii Orange beneficiază de o reducere de până la 30%, aplicată pachetului pentru care optează, precum şi de instalare gratuită. Astfel, costul unui abonament poate varia între 3,5 şi 9,6 euro (TVA inclus).

  Taxa de instalare pentru clienţii care nu sunt abonaţi Orange este 20 de euro, iar activarea serviciilor te mai costă 20 de euro, dar dacă eşti abonat Orange taxa este 0 euro. Chiria lunară pentru un echipament ce include kit antenă, receiver HD şi TV card costă 3 euro, iar pentru un reciever suplimentar taxa este de 2.5 euro.

  Vezi lista completă de preţuri pe ECONOMICA NET.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.