GRID 2 VIDEO REVIEW

Cristian Gănescu
- 13.06.2013, 10:21 în Gaming
0

SHARES

V-am tot amăgit săptămânile acestea cu apariţia jocului GRID 2, simulatorul de curse care promite mult. Ei bine, a venit timpul ca GRID 2 să şi „livreze” tot ceea ce spune că poate furniza.

După cum spuneam şi în prezentarea video, cuvântul de bază este REALISM. Fireşte, nu am reusit să cuprindem absolut tot în prezentarea video, în ideea în care şi 5 minute este mult pentru un video, dar vom evidenţia, aici, câteva lucruri care ni se par importante.

GRAFICA

La capitolul grafică, GRID 2 aduce numai lucruri bune. Nu vreau să ma opresc sau să mă rezum la înfăţişarea maşinilor, ci mai de grabă voi pune accent pe mixul mediului în care se desfăşoară cursele şi dinamica jocului. Modul în care se realizează simulările acceleraţiilor şi al rateurilor pe care le mai dă maşina în momentul în care o supraturezi, cumulat cu tensiunea pe care modul de joc ţi le oferă, creează o senzaţie nemaipomenită, iar nivelul de adrenalină creşte exponenţial.

Deşi GRID 2 nu a neglijat parte grafică, aceasta fiind impecabilă, a „reuşit” prin dinamica jocului să o plaseze pe locul al doilea, în percepţia celui care se află în spatele volanului.

GAMEPLAY

După cum am evidenţiat şi în prezentarea video, gameplay-ul oferă jucătorilor o serie întreagă de posibilităţi cu ajutorul cărora nu vei reuşi să te plictiseşti foarte repede. Încă o dată, aici vorbim de un joc realist, care imită fidel comportamentul unui bolid puternic, iar jucătorii trebuie să se aştepte la o perioadă suficientă pentru a reuşi să „îmblânzească” fiecare „bestie”, în parte.

Modurile de challange pregătite, prin alegerea oponenţilor şi, un lucru foarte important, repartizarea jucătorilor după stilul de joc, este un pas foarte important către o experienţă de joc plăcută, fără să te enervezi că unul sau altul se gandeşte că dacă el nu poate câştiga, atunci mai ia câte unul după el.

Multiplayer

Acesta este un capitol la care toată lumea începe să ţipe, să emită pretenţii, să fie nişte „prinţese răsfăţate”. Când vine vorba de multiplayer, toţi băieţii se transformă în fete, pe scurt. GRID 2 are şi aici soluţia.

Pentru „toate prinţesele” care vor totul de la un mod multiplayer, jocul nu oferă tot ce vor ei, dar, în schimb, oferă tot ce au „ele” nevoie.

Modurile GRID 2 sunt: Race (inclusiv LiveRoutes™), Endurance, Drift, Touge, Checkpoint, Face Off, Time Attack. Eventuri de tipul Global Challenge includ şi moduri Overtake şi Power Lap.

Tot nu este de ajuns? Ok. Mai avem modul rival, prin care iti poţi alege oponentul/oponenţii împotriva cărora să concurezi. Nu? Tot mai trebuie?

Dacă te-ai plictisit de toţi competitorii de pe internet, poţi juca un split-screen, cu un prieten. De ce? Pentru că nimic nu se compară cu expresia feţei pe care o face amicul tău atunci când îl baţi, clamânt cât te ţin plămânii: „In  your face!”.

PREŢ

Subiect sensibil? Nu prea cred. Preţurile GRID 2 sunt accesibile, raportat la ceea ce oferă:

GRID 2 PC DVD-ROM – 99,99 de lei

GRID 2 PlayStation 3 – 199,99 de lei

GRID 2 Xbox 360 – 199,99 de lei

Eu consider că la suma de 99,99 lei pentru varianta de PC, primeşti mai mult decât ţi-ai fi închipuit.

Per total, nouă ne-a lăsat o impresie bună jocul. Nu am descoperit, încă, părţile negative ale jocului, dar asta, probabil, din cauză că am refuzat să fim nişte prinţese. Dacă voi le descoperiţi, vă rugăm să ni le semnalaţi, iar noi le bagăm în cerneală de îndată.

Am pus mâna pe joc, iar ceea ce am descoperit, vă prezentăm în REVIEW-ul VIDEO care urmează. Enjoy!

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!